- 18 Mayıs 2011
- 22.022
- 11.974
- 1.873
Ulan Başakşehir liler itiraz etmedi penaltıya burada penaltı değil diyorsunuz. Penaltı olmasa emre sahadan atılırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalışmaktan maçı izleyemiyorum. Biri yorum atsın.
Heh tam evlad işte.Bitigen
Net penaltı,Fb penaltısı gibi de değil.Icardi'nin pozisyonu Fb standartlarında penaltı olabilirşahin dayak mı istiyon
Iki kanatta les su an ama o birazda piskolojik durumdan. 2ci gol gelirse rahatlarlar.O da birşey yapmıyor hücumda qma defansa geliyor. Bu hiçbirini yapmiyor
asla2yi bulup bu defa otobüsü biz cekmeliyiz
Ligin basinda direkler titriyordu. Kız gibi oynuyorSergio'nun kondisyonu yerlerde, usta ayaklariyla biseyler yapmaya calisiyor o kadar.
Bizim şutlarımız kötü çünkü sneijderin şutu defansa çarpsa bile döner girer o kaleye.Bizim şutlar ve ortalar neden rakibe çarpıyor hep. Sinir oluyorum bu duruma
O değildi de bu net penaltı hakem doğru karar verdiikardinin ilk posyonu penaltıydı ama verilende inş koluna değmiştir ben kolunun omzla kesiştiği yere değiyor gibi gördüm 3-4 tekrarda
ikardinin ilk posyonu penaltıydı ama verilende inş koluna değmiştir ben kolunun omzla kesiştiği yere değiyor gibi gördüm 3-4 tekrarda
O kadar da değil,taşşakşehir'linin en ufak bir teması yok.İcardi ayağını zemine takıyor.Bu arada icardinin pozisyona da rahatlikla penalti verilebilnirmis