⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

İcardi'nin düştüğü pozisyona ben penaltı çalmam ama çalana da bişey denmez. Daha da önemlisi fener bu şekilde 10 tane penaltı almıştır o zaman bunu da verecekler.

Bu takımın başına son zamanlarda gelen en iyi şey TOREİRAAAA. Adam sadece kendi görevini değil, Sergio'nun görevini de yapıyor. Hatta o da yetmiyor stoperlere, Mertens'e bile yardım ediyor. Koşuyor, parçalıyor, ısırıyor.

İcardinin pozisyonda defans oyuncusu ayağını sakiniyor küçülüyor temas varmı yokmu bilmiyorum

Ama derseniz bunun gibi 5 tane aldı malum takım birşey diyemem o konuda

Sene başından beri set oyununda yaşadığımız sıkıntı ortada, gollerin büyük çoğunu geçiş hücumlarından buluyoruz bu sene, o nedenle ilk yarıdaki zorlanma şaşırtıcı değil rakip de otobüsü iyice çekince. Akıllı oynamaya devam edelim gerisi gelecek.

İcardi yerine Valencia olsa penaltıydı .Valencia daha güzel düşüyor bir de forma kendini atıyor yere

Sene başından beri set oyununda yaşadığımız sıkıntı ortada, gollerin büyük çoğunu geçiş hücumlarından buluyoruz bu sene, o nedenle ilk yarıdaki zorlanma şaşırtıcı değil rakip de otobüsü iyice çekince. Akıllı oynamaya devam edelim gerisi gelecek.
hocam set oyunu böyle mi oluyor

kenara ver ortalasın icardi stoperlerle tek kalsın

çizgiiye inip geriye falan cıkarmak gerekmıyor mu

Masallah cok iyiyiz

Ayrica penaltimiz verilmedi,icardi’nin pozisyonu net penalti

Geri
Üst Alt