Göz doktoruna gitikardinin ilk posyonu penaltıydı ama verilende inş koluna değmiştir ben kolunun omzla kesiştiği yere değiyor gibi gördüm 3-4 tekrarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göz doktoruna gitikardinin ilk posyonu penaltıydı ama verilende inş koluna değmiştir ben kolunun omzla kesiştiği yere değiyor gibi gördüm 3-4 tekrarda
Süper lig normlarında bakarsak %100 penaltı diyebiliriz evet. Ben öyle bakmamaya çalışıyordum.Bu şekilde 100 tane penaltı verildi. Topu kurtarmış ve temas var, bitti.
Hiçbirşey oynamadan şansa penaltı almasak ilk yarı 0-0dı.
Penaltıdan sonra kapattı tabi herkes, ikinci golü göremediler.
Bu takımın başına son zamanlarda gelen en iyi şey TOREİRAAAA. Adam sadece kendi görevini değil, Sergio'nun görevini de yapıyor. Hatta o da yetmiyor stoperlere, Mertens'e bile yardım ediyor. Koşuyor, parçalıyor, ısırıyor.
İlk yarının adamı torerira. Herif bambaşka bir seviye.
hocam set oyunu böyle mi oluyorSene başından beri set oyununda yaşadığımız sıkıntı ortada, gollerin büyük çoğunu geçiş hücumlarından buluyoruz bu sene, o nedenle ilk yarıdaki zorlanma şaşırtıcı değil rakip de otobüsü iyice çekince. Akıllı oynamaya devam edelim gerisi gelecek.
O tür posizyonlarda stoper hamlede geç kalıp topa müdahale edemeyip, oyuncuyada yaması varsa net penaltidir. Önünde oyuncu bile yok icardinin.Icardi pozisyonunun penaltıyla alakası yok attı kendini Icardi. Verilen penaltı ise net doğru.