Oğuz Özçelik
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 2.661
- 1.385
- 1.198
Uzun bir bekleyiş olabilir Berkan kadroda yokSergioyu yine beyebmedim.
Sergio < Berkan
Mertens < Zaniolo
degisikligi bekiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun bir bekleyiş olabilir Berkan kadroda yokSergioyu yine beyebmedim.
Sergio < Berkan
Mertens < Zaniolo
degisikligi bekiyorum.
Bu Kerem nede ayağına top bekliyor anlamış değilim. Ulan koş defans arkasına sen bunları yap. Beceremedigin. B.ku yapmaya çalışma. Seneye atletizimli calimci herifler gerek bu takimaIki kanatta les su an ama o birazda piskolojik durumdan. 2ci gol gelirse rahatlarlar.
Bu şekilde 100 tane penaltı verildi. Topu kurtarmış ve temas var, bitti.Icardi pozisyonunun penaltıyla alakası yok attı kendini Icardi. Verilen penaltı ise net doğru.
net penaltı
Temas varO kadar da değil,taşşakşehir'linin en ufak bir teması yok.İcardi ayağını zemine takıyor.
O kadar da değil,taşşakşehir'linin en ufak bir teması yok.İcardi ayağını zemine takıyor.
Posizyonu gördüğü halde bu şekilde yorum atanlara icardinin penaltida attığı gibi sert bir şekilde şutlamak vaciptir hocamPenaltı değil diyenler Fener' e daha azında penaltı olan pozisyonlarda ne diyor acaba? Fenerli oyuncuya osuruk atsan VAR kontrolü geliyor herifin burnuna kaçmış mi koku diye...