Köpek gibi kostular o başka. Fener maçında yürüdüler o tamam ama Muslera sinirleri bizacak 2 gol yedi. 3. Golde saçma bir gol olduAbi valla katılıyorum sana ama hedefsizlik diye birşey yok, herkes her maça iyi kötü oynamak için çıkıyor
Köpek gibi kostular o başka. Fener maçında yürüdüler o tamam ama Muslera sinirleri bizacak 2 gol yedi. 3. Golde saçma bir gol olduAbi valla katılıyorum sana ama hedefsizlik diye birşey yok, herkes her maça iyi kötü oynamak için çıkıyor
Köpek gibi kostular o başka. Fener maçında yürüdüler o tamam ama Muslera sinirleri bizacak 2 gol yedi. 3. Golde saçma bir gol oldu
Istanbulspor maci olimpiyat stadinda mi yoksa kendi stadlarindami.Bu maci kazan sonra ligin en zayif 2 takimindan birine gideceksin herhangi bir saha seyirci avantaji vs yok. Sonra icerde yine hedefsiz kucuk sikecilerle oynayacaksin.
Kazan yani bu maclari bi zahmet
bize karsi kimse salmazBu maci kazan sonra ligin en zayif 2 takimindan birine gideceksin herhangi bir saha seyirci avantaji vs yok. Sonra icerde yine hedefsiz kucuk sikecilerle oynayacaksin.
Kazan yani bu maclari bi zahmet
Istanbulspor maci olimpiyat stadinda mi yoksa kendi stadlarindami.
salarlar diye bişey demedim kibize karsi kimse salmaz
ligin en rahat ve iddiasiz takimlarindan karagümrük bize karsi nasil oynadi gördük
Valla karagümrük hiçbirşey oynamadı bize..Özellikle ilk yarı tarla gibiydi arka tarafları birsürü pozisyoa girdik..Adamlar sadece 2 defa geldi 1 tanesini de kalecimiz hediye etti..Biz kendi kendimize 3 gol yiyip maç verdik maalesefbize karsi kimse salmaz
ligin en rahat ve iddiasiz takimlarindan karagümrük bize karsi nasil oynadi gördük
fb kazanamazKupa macindaki tribun olmaz
Daha agresif ve dolu bir tribun olacak
Takim da oyun olarak daha agresif olacaktir
Fener bizden önce oynayacak büyük ihtimal kazanir,bu yüzden daha da hirsli olacagiz bu mac
Hic bir süphem yok,agresif bir oyun la kazanacagiz