⚽ SL 22/23 H:33 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 8 Mayıs

1683543821883.webp

Bu nedenle Oliviera'nin asil oynamasi gereken mac bu diye yaziyoruz gunlerdir, bejeke maci degildi o mac. Hocanin burada acmeligi siz konusu maalesef. O maca Berkan ile baslayip sonradan Oli'yi (rakip ortasaha da yorulmusken) almakta fayda vardi. Bu maca, teknik isimlerle (arkaya atilan toplar, ara paslari, uzaktan sut tehditi gibi) baslamak gerekiyor. Yalniz solbek kesinlikle Dubois&Kazim'dan biri olmali, Adekugbe degil. Kendisi Sivas gibi deplasman maclarinda (fizik gucu drek gereken) maclarda sure almali(ydi).
Sergio'nun şut tehdidi var mı renktaş

Haydi ara pas bir nebze anlarım da

Şut tehdidi hiç yok

Sezon başı iki üç maç dışında görmedik bir daha şutunu

Sergio'nun şut tehdidi var mı renktaş

Haydi ara pas bir nebze anlarım da

Şut tehdidi hiç yok

Sezon başı iki üç maç dışında görmedik bir daha şutunu

Vardi renkdas. Bence Berkan'dan daha fazla. Eldeki alternatiflere bakarak yazdim ben. Adami prime etmiyorum eldeki bu diyorum. Midtsjo'nun de yok sut tehditi maalesef. Oli pozisyona girebiliyor en azindan zira golde atti bu sekilde kacirdida asist de yapti. Neyse, son zamanlardaki kotu performansi onceki maclari silip atmamali. Ancak, su haliyle bizim icin 11 oyuncusu da degil. Bu gucsuz haliyle de gelecekte de yeri zor olur.

Futbolcular umarım böyle düşünmüyordur. Başak formda bir ekip. Bunları beşiktaş ve fener 10 kişi kalmalarına rağmen zor zahmet yenebildiler. Kupa maçında bizi yendiler. Geçen maç Giresuna deplasmanda 4 attılar.
Biz ise eski görüntümüzü ne yazık ki veremiyoruz. Dolayısıyla asla rahat yeneriz dememek lazım. Öküz gibi oynamazsak yenemeyiz.

Dubois ve Berkan seçenekleri ile maça başlanmalı derim. İkinci yarının başında da Mertens - Zaniolo değişikliği ile fiziksel anlamda ki diriliği korumalıyız. Şayet maçı önde götürürsek de, ilerleyen bölümde Kerem - BAY, Icardi - Gomis değişiklikleri yapılmalı. Son maçlardaki en büyük eksikliğimiz fizik ve atletizm olarak özellikle 2.yarılarda rakiplere cevap veremiyor oluşumuz. Artık buna izin vermememiz lazım.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt