Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.453
- 20.821
- 2.233
Valla %100 galibiyet sart. Ankara maci daha zorlu gececek.Olsun beraberlik demek iplerin bizim elimizde olması demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla %100 galibiyet sart. Ankara maci daha zorlu gececek.Olsun beraberlik demek iplerin bizim elimizde olması demek
Bana beraberlik yeter renktaş fazlasında inan gözüm yok. 3 puan ballı börek olurValla %100 galibiyet sart. Ankara maci daha zorlu gececek.
Açık tribün bile yeterliydi diğer tarafları da vermişler tüm sahaya rahatlıkla hükmedilir şampiyonluk atmosferi görebiliriz.biletler cıkmıs acık maraton gslilere satılıyor güzel diger tarafada alırsak stad full gs olur
Galatasaray tarafı bitti. İstanbul tarafını da bizimkiler bitiriyor gibi gözüküyor.Biletler satışta az sonra tükenecek çok hızlı bitiyor.

o stadı full biz doldururuzGalatasaray tarafı bitti. İstanbul tarafını da bizimkiler bitiriyor gibi gözüküyor.![]()
Bu maçı alınca Fener puan kaybeder zaten içeride de Sivas’ı yenip şampiyon oluruz.Iyi de bu mactan berabere ayrilirsak Ankara maci ne olacak? O mac daha zorlu gecer. Bu maci ve Sivas macini alip Ankara macina en kötü 1 puan icin cikmaliyiz
sevgili murat,Bende maçtaydım kapalıda. Maç saat 15:00 de idi ve canlı yayın yoktu. Biletler maç günü gişede.
Saat 7 de stadın oradaydım. Sadece polisler vardı gittiğimde, sonra millet yavaş yavaş gelmeye başladı.
Maça ilk girenlerdendim. Kapalıda yan tarafa İstanbulspor blogunda BJK Çarşı grubu ile karışık FB taraftarı vardı.
Ertesi hafta da aynı statta BJK deplasmanına gittim eski açık. Orada 5 kez BJK deplasmanına gitmeme rağmen bu maçın yeri başkaydı.
Seçimi değil bu maçı düşünüyorum