⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Lan iyiki hemen aldım çıktığı ilk an açık tribün en önden aldım. Şuan açık tribün bitti sanırım.

Iyi de bu mactan berabere ayrilirsak Ankara maci ne olacak? O mac daha zorlu gecer. Bu maci ve Sivas macini alip Ankara macina en kötü 1 puan icin cikmaliyiz
Bu maçı alınca Fener puan kaybeder zaten içeride de Sivas’ı yenip şampiyon oluruz.

Rüyamda son dakika yediğimiz golle 2/1 mağlup ayrılıyorduk, çok stres olmuştum. Uyandığımda çok büyük rahatlama geldi.

Açıkçası güç olarak bize denk olmasa da enteresan oyuncuları var. Genç oldukları için çok dinamikler ve maçı hiçbir zaman bırakmıyorlar. Diagne'nin yaptıklarını görünce Eze bizim defansı hırpalayabilir. Eze'yi Abdüş kontrol etmeli. Valon Ethemi çok iyi oyuncu. Borja Sainz ile beraber Süper ligin en iyi kanat oyuncularından. Çok dikkat edip Başak maçı gibi Konsantre olmalıyız. Artık son düzlük. KONSANTRASYON!!!

Bende maçtaydım kapalıda. Maç saat 15:00 de idi ve canlı yayın yoktu. Biletler maç günü gişede.

Saat 7 de stadın oradaydım. Sadece polisler vardı gittiğimde, sonra millet yavaş yavaş gelmeye başladı.

Maça ilk girenlerdendim. Kapalıda yan tarafa İstanbulspor blogunda BJK Çarşı grubu ile karışık FB taraftarı vardı.

Ertesi hafta da aynı statta BJK deplasmanına gittim eski açık. Orada 5 kez BJK deplasmanına gitmeme rağmen bu maçın yeri başkaydı.
sevgili murat,

tekrardan kalemine saglik.
- kanimca iyi oldu o gunleri yad etmemiz.

farkinda olmadan -ayni anda stadta olup desteklemisiz tutkumuzu. ne guzel.

meshur tezahuratimizda da dedigimiz gibi ;
~ kalplerde yildiz gonullerde ay ~ sampiyonsun galatasaray ~

ps;

renkdaslarimdan rica'm , maca tam konsantrasyon .

saygi ve selamlarimla

İstikrar önemli devam etmeliyiz umarım Oliveira ve Mertens sahneye çıkar da onları görürüz.

Geri
Üst Alt