⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

30. dakika çok iyi baskı kurmuştuk. Sonra kafa kafaya çarpışma olunca konsantrasyonu kaybettik oyun soğudu.
Neyse gol tam zamanında geldi.
Ama hakemler yine sıkıntılı. İkinci golü bulmamız lazım

Sanırım bizim taraftar M.City falan sanıyor bizi bu haftalarda oyun bu kadar olur bugün yendiğin anda fark maç fazlası ile 8 puana çıkıyor ...

olivieranın paslar iyide oyun icinde degil gibi yine

Top sahayı terk etmeden önce ayağa bir darbe var penaltı penaltı. Hatta Nelson un pozisyonu da penaltı. O pozisyon da orta sahada falan olsa faul çalınırdı. Takım stress yapıyor ne yazık ki. Ayrıca oliviera nın düşüş devam ediyor. Bugün icardi de çok durgun. Penaltı pozisyonu ve verilmeyen gol dışında etkisiz kalıyor ama normal. İki savunmacı adamın üzerinde. Yine Sergio ya görev düşüyor biraz daha ceza sahasına yaklaşması gerekirken gelmiyor. Tek bir midtsjö değişikliği oyuna fark getirir.

Gol ofsayta benziodu ama çizgi çektiler mi ofsayta ben göremedim böyle pozisyonlarda çizgi çekilince bambaşka olabiliyor

Mertens güçsüz olsan sadece tamam anlarım ama sanki ikizi oynuyor gibi. Zararsın

Beyler siz ne saçmaliyosunuz yok pozisyon bitmiş,yok içinize sinmemiş,top dışarı çiktiktan sonra kafa atilsa ceza sahası içinde pozisyon bitti mi diyeceksiniz icardinin pozisyonunu tam izleyemedim ama ikinci penaltimiz es geçilmiş olabilir siz neyin peşindesiniz..
Ben anlamıyorum bazı arkadaşları

Net penaltı olan pozisyona bile itiraz ediyoruz içimize sinmiyor filan

Yani objektif ayağına hayır dememiz lazım galiba

P6 pozisyonu orta sahada olsa faul mü ? Faul bitti
P6 olduğu için kırmızıdan yırttı bu arada

Nelsona yapilanda penaltıydı. Adam topa vuruyor showmen eze nelsona vuruyor. Sonra yalandan yuvarlaniyor

Geri
Üst Alt