Onur AVCI
Aslan Üye
- 20 Aralık 2008
- 8.724
- 5.153
- 1.963
Başak maçında tüm çehreyi değiştirmişti ve yedekteMidyo yedekteyse girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başak maçında tüm çehreyi değiştirmişti ve yedekteMidyo yedekteyse girmeli
Allah aşkına şu Kerem’i çıkart artık hoca, bırak birazda Yunus oynasın
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bize olsa ben de sinirlenirdim cunku pozisyon bitmis.Böyle penaltıları sevmiyorum ya pozisyon bitmiş gerçi gelişi bozuyor adamı o da ayrı mesele ama bilemedim
O penaltıyı anca fener'e verirler. Geçelim. ÇarpışmaNelson’un penaltı niye verilmedi, bizim ki topa kafayı vuruyor adam da bu futbolcuya kafa atıyor. Ben yanlış mı gördüm.
istanbul yatmaya gelmıs
2. yarı 1-1 icin cıkacak
hocam olivierayı cıkar
ya da Senol daha erkrn gelseydiBu arada lig 5 hafta daha uzun olsaydı muhtemelen şampiyon olamazdik
14 orta yapmışız ikisi isabetli sonra icardiye laf ediyorsunuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim adam topa vurmuyor mu? Yanlış mı gördüm.O penaltıyı anca fener'e verirler. Geçelim. Çarpışma
İşte o pozisyona penaltı değil diyorumNelson’un penaltı niye verilmedi, bizim ki topa kafayı vuruyor adam da bu futbolcuya kafa atıyor. Ben yanlış mı gördüm.
En son hatırladığım böyle oynayarak Gaziantep'i 1-0 yenip şampiyon olmuştuk son dakikalarda atarak sonrada Avrupa'da 4'lük olmuştuk, gelmiyor maalesef. Ligde iyi oyun yoksa orada hiç olmuyor...Iyi futbol açıkçası zerre umrumda değil şu an, 3 puan alalım geçelim inşallah. Iyi topu yaz sonrası bekliyorum artık