⚽ SL 22/23 H:34 | İstanbulspor 0-2 Galatasaray | MS | 16 Mayıs

Böyle penaltıları sevmiyorum ya pozisyon bitmiş gerçi gelişi bozuyor adamı o da ayrı mesele ama bilemedim
Bize olsa ben de sinirlenirdim cunku pozisyon bitmis.
Sen yine de şöyle düsün, orada defans oyuncusu olmasa Rasit topa rahat vuracak miydi? Cevabi evet, eger orada hamle yapacaksan ya topa temasin olacak ya da adama hic dokunmayacaksin.

Dubois, Mertens, Kerem ve Oliveira formsuzlar. Bu kadar oyuncu formsuz olunca ister istemez oyuna yansiyor. Dubois mecbur oynayacak ama Mertens ve Oliveira cikmali.

Rakip ceza sahasında 31 kez buluşmuşuz adamlar sadece iki kez buluşmuş hala konuşuyorsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Penaltı pozisyonunda Istanbul'lu oyuncu topa vursaydı ve Rashica topa vurmak icin kayıp Istanbul'lu oyuncunun ayağına vursaydı, faul olur ve Rashica sari kart yerdi, yani penaltı yüzde yüz doğru karar.

Seçim süreci arasında iyi geldi.

rakip zayıf
biz iyi olsak maç ilk yarıdan bitebilirdi. kötü değiliz ama iyi de değiliz
kanatlarımız üretemiyor. mertens de yine kayıp maalesef.

14 orta yapmışız ikisi isabetli sonra icardiye laf ediyorsunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:D

ya hocam 5 kısı mı vuracak 1 kısı mı vuracak

etrafında 5 kısı var

akıllı davranıp orta yerine penaltı noktasına ortasaha kosturmamız gerek

Iyi futbol açıkçası zerre umrumda değil şu an, 3 puan alalım geçelim inşallah. Iyi topu yaz sonrası bekliyorum artık
En son hatırladığım böyle oynayarak Gaziantep'i 1-0 yenip şampiyon olmuştuk son dakikalarda atarak sonrada Avrupa'da 4'lük olmuştuk, gelmiyor maalesef. Ligde iyi oyun yoksa orada hiç olmuyor...

Gerçekten tadı kaçtı bu işin 6 tane yardımcısı var hocam gol yemeden değişiklik yapalım çok geç kalıyoruz neden demiyor biri bile

seni bi incelemeye alalıom

Buyur recep kardeş
6f76ac888a5330504a31afe1feded231.jpg

Geri
Üst Alt