Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 523
Fenerden çok daha aşağılık bir camiaYenersek bjk 2. olsaydı iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerden çok daha aşağılık bir camiaYenersek bjk 2. olsaydı iyi olurdu
Geçirmek bizim işimiz ama biliyorsun![]()
Sagolsun kulübümüzde geçirmek adına gelen fırsatı geri çevirmemiş.
Bende Yusuf ile başlamak isterimSon maçta kırmızı görüp moral kaybeden Zaniolo'yu Mertens'in yerine ilk 11 başlatmamız doğru olur. Ben Zaniolo'nun bu maçta inanılmaz istekli ve motive olacağını düşünüyorum. Mertens'in son dönemdeki formsuzluğu da ortadayken Zaniolo'nun ilk 11 başlaması gerekli.
Bu maç özelinde bilet transferi yasak o yüzden tek pasoya tek bilet oluyor olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 203698
Şurdan ne anlıyorsunuz ? Passo hesabımla arkadaşıma ve bana toplam 2 adet bilet almayı deneyeceğim. Alamazsın mı diyor ? Her passo hesabıyla 1 tane mi bilet alınabilir demek istiyor acaba ?
Hayatimda izleyip izleyebilecegim en rahat derbi olacak. Tamamen zevk icin, tadini cikaracam
Eminim futbolcular icin de öyle. Acayip rahat oynayacaklar ve farkli galibiyet alabiliriz cünkü fenerin hicbir iddiasi yok
Skor tahminim
yakismadi hocaSkor tahminim
okan buruk ciddiye aliyor maci, sampiyonlugun ilk röportajinda simdi sira derbide kazanmak istiyoruz dediVar. Bizi yenmek. Onlar icin her sezon ilk ve en onemli hedeftir bizi yenmek. Bizdeki bu rahatligi da anlamiyorum tamam sampiyon olduk sezonu bitirdik ama derbi, derbidir.
Rakibi ciddiye alıp güzel bir galibiyet almayı tercih ederim. Bu tarz saçma işler bize yakışmaz ve genelde de ters teper.maçta penaltı olursa muslera atsın.