⚽ SL 22/23 H:37 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 4 Haziran

d898eae1f7894332ac481e92e858fc22.jpeg

Sagolsun kulübümüzde geçirmek adına gelen fırsatı geri çevirmemiş.
Geçirmek bizim işimiz ama biliyorsun 😆

Son maçta kırmızı görüp moral kaybeden Zaniolo'yu Mertens'in yerine ilk 11 başlatmamız doğru olur. Ben Zaniolo'nun bu maçta inanılmaz istekli ve motive olacağını düşünüyorum. Mertens'in son dönemdeki formsuzluğu da ortadayken Zaniolo'nun ilk 11 başlaması gerekli.
Bende Yusuf ile başlamak isterim

Screenshot_3.webp

Şurdan ne anlıyorsunuz ? Passo hesabımla arkadaşıma ve bana toplam 2 adet bilet almayı deneyeceğim. Alamazsın mı diyor ? Her passo hesabıyla 1 tane mi bilet alınabilir demek istiyor acaba ?

Gomis icardi çift forvet çıkalım korkularından orta sahaya cikanazsinlar bir kanatta Kerem diğerinde baris Alper.

Joga bonito yapacağımız bir maç olmalı, penaltı olursa da Muslera atsın biraz eğlenelim.

Hayatimda izleyip izleyebilecegim en rahat derbi olacak. Tamamen zevk icin, tadini cikaracam

Eminim futbolcular icin de öyle. Acayip rahat oynayacaklar ve farkli galibiyet alabiliriz cünkü fenerin hicbir iddiasi yok

Var. Bizi yenmek. Onlar icin her sezon ilk ve en onemli hedeftir bizi yenmek. Bizdeki bu rahatligi da anlamiyorum tamam sampiyon olduk sezonu bitirdik ama derbi, derbidir.

Arkadaşlar öğrenciyim afrinden gelicem ilk gs maçım yanlış anlamazsanız bana bilet alabilecek olan var mı?

Nananananana

Nananananana

Nananananana

Nananananana

Tersten gördü Fener gene Nananananananayı

:giggle:

Aynı passodan iki tane alacaksın ama alırken birisi senin üstüne diğeri arkadaşının üstüne olacak diye anladım

Yenilmeyelim yeterli.Ağızda kekremsi bi tat kalmasın sonrasında şampiyonluk kutlayacağız.

Var. Bizi yenmek. Onlar icin her sezon ilk ve en onemli hedeftir bizi yenmek. Bizdeki bu rahatligi da anlamiyorum tamam sampiyon olduk sezonu bitirdik ama derbi, derbidir.
okan buruk ciddiye aliyor maci, sampiyonlugun ilk röportajinda simdi sira derbide kazanmak istiyoruz dedi

taraftar olarak ama cok rahatim, tamamen keyfine izelyecegim ve zevk alacagim, böyle olunca da daha basarili olacagimizi düsünüyorum, fenerliler ise cok gergin olacaklar, özellikle jesus ve oyuncular

Geri
Üst Alt