SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

acil transfer gelmezse rıza gider

sivas en zayıf takımlardan biri

Atabildik mi Semih ? Antudan farkı kalmıyor forumun rakip topçu Mbappe olsa ovulmesi yasak rakibin iyi oynadığini ima etmek bile yasak..
Abicigim sizin kafanızdaki şeyler kanun değil hüküm yazar gibi belli kurallar konuluyor 50 kişi de bunu alkışlıyor .
Geçen hafta Fb'nin hakem sayesinde kazandığı maçta da burada FB güzellemeleri yapıyordunuz. Size göre senin penaltın verilmedi hakemi de yeneceksin, rakip hakemlerle iteklenince olsun gol atıyorlar. Sonra objektifiz, antudan farkımız olsun. Afferdirsiniz ama yemişim böyle objektifliği.

Jesus ta ismael'de Okan'dan kat be kat futboldan daha iyi anlıyor.
İki takım da bizden daha sistemli ve arzulu oynuyor.
Kimsenin tarafında değilim Birileri işini doğru yapıyorsa illa şampiyon olacak diye bir şey yok ama şurası kesin ikisi de ligi bizim önümüzde bitirecek.

Sen gönül rahatlığıyla Okan bu ligin en iyi hocası diye biliyor musun?
Hadi onu geçtim Okan bu ligde en iyi 3 hoca arasında mı?

GALATASARAY 'in oyuncusu kötü olabilir, bütçesi kötü olabilir ama hocası kötü olamaz.
Hocan iyi olursa vasat üstü kadroyla bile şampiyon olursu. Bknz: Gerets,Lucescu
Sen sosyal medya olsa Geretsle Lucescu'ya da sallardın, Lucescu ciddi eleştirilen bir adamdı, Gerets'in de ikinci sezonu ortada.

Neyse ikisi de önümüzde bitirecek demek, bitirmezlerse ne olacak peki, seneye yine fenerle tjkyi övüp Galatasaray'a sallamaya devam edeceksin. Şu an şu topu biz oynasak rakip zayıftan başlar, sürekli bu tempoda oynayamayızdan çıkardın.

Neyse ya ben kime laf anlatıyorum.

Tudor kalsaydı şampiyon olamazdık adam kendi kendini bitirdi
Ben şahsen şampiyon olmaktansa sahaya karakter koyan, diri bir takım izlemeyi tercih ederim. Bir sezon Feghouli, bir sezon Onyekuru’yla ite kaka şampiyon olmak pek hoş olmuyor. Ya da sırf rakibin aptallığından iş averaja kaldı diye basım toplantısında ağzını yüzünü büzen bizim tembel futbolcuların ikinci babası bir hoca görüp kuduracağıma, antrenmanda o tembelleri kusturan bir hoca tercih ederim.

Son düzenleme:
Hep öyle oluyor zaten bugün sivasla oynasak köpek gibi kapandilar denirdi.. ben artık çatır çatır oynayan bir Galatasaray izlemek istiyorum pandemi öncesi 7-8 hafta hariç kaç yıldır unuttuk o futbolu
İşte bunun için bir forvet bir kanat bir bek alınmasını istiyo herkes. Çünkü halen geçen senenin enkazından parçalar var. Kerem Anhold ve forvet bölgesi kötü bizim. Anadolu takımı kıvamında. Oraya tartışmasız isimler gelince o dediğin dönemden daha iyisinin olacağını düşünüyorum.

Bjk bizden daha iştahlı oynuyor ona lafım yok. Yerleşik savunma dedigin ilk nkoudou'nun topla bulustugu alana bak 1 tane adam yok. Rakıbe bok attıgım flan yok. Komsunun tavugu güzel gelir hesabı yapıyorsunuz.
Nkoudu aldi topu orda sonra geldi savunma yerlesti top weghorsta atildi iki kisi sirtinda o topu seferovice atsalar ne olurdu hadi o topuguda yapti o top bizim oyunculardan herhangi birine gelse o golu atamazdi tekrar diyorum olivira kerem yunus seferovic bu 4 adam oynadikca oyun hayatta gelismez bir tik yukari gidebilir ama asla tempolu olmaz 2 si dede gibi kosamiyor diger ikisi calim atmaktan baska is yapmiyor oyunu olduruyor bu kadar net rakip iyi oynuyor net bunuda kabul etmek lazim su an icin iyiler sonrasina bakariz

Rızayı kovarlarsa iyi olur. Kovmazlarsa küme düşerler daha iyi olur. Seçimlerini yapsınlar

38 yıldır maç izliyorum Bu herifler hiç umrumda olmuyor yav yeminle bak.. az önce fner maçında ellerim terliyordu mesela bala gte kornerden atmasalar bari diye.
Tjkye yaklaşımın tam olarak budur benim de.

Sen sosyal medya olsa Geretsle Lucescu'ya da sallardın, Lucescu ciddi eleştirilen bir adamdı, Gerets'in de ikinci sezonu ortada.

Neyse ikisi de önümüzde bitirecek demek, bitirmezlerse ne olacak peki, seneye yine fenerle tjkyi övüp Galatasaray'a sallamaya devam edeceksin. Şu an şu topu biz oynasak rakip zayıftan başlar, sürekli bu tempoda oynayamayızdan çıkardın.

Neyse ya ben kime laf anlatıyorum.

Yarramelere laf anlatmayalım admirim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt