SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

Yarışta ve iyi bir bjk her zaman iyidir. FB'in konsantrasyonunu ve saha dışı aksiyonlarini sınırlar her zaman.

Tavşan atlet gibi devam TJK. FB'yi demoralize edip görevinizi tamamlayınız pls.

Rızanın ,8jk.maclarinda herzaman keyfi yerinde olmuştur o yüzden hiç ciddi ciddi yorum yapmayın hatta maç sonu görün bakın rıza bol bol.8jkyi ovecek

Sen sosyal medya olsa Geretsle Lucescu'ya da sallardın, Lucescu ciddi eleştirilen bir adamdı, Gerets'in de ikinci sezonu ortada.

Neyse ikisi de önümüzde bitirecek demek, bitirmezlerse ne olacak peki, seneye yine fenerle tjkyi övüp Galatasaray'a sallamaya devam edeceksin. Şu an şu topu biz oynasak rakip zayıftan başlar, sürekli bu tempoda oynayamayızdan çıkardın.

Neyse ya ben kime laf anlatıyorum.
İkisine de sallamıyordum.
Gerets iştahlı top oynatıyordu ve göze hoş geliyordu.
Hatta rijkaard'tin oynattığı futboldan bile şikayetçi değildim.
Lucescu zamanı ise kurada kim gelirse gelsin bir şekilde baş ederiz diyordum.
O derece sahayı parselletiyordu.

Sayın admin sorumun cevabını alamadım.
Okan bu ligin en iyi 3 hocası arasında mıdır?

Nkoudu aldi topu orda sonra geldi savunma yerlesti top weghorsta atildi iki kisi sirtinda o topu seferovice atsalar ne olurdu hadi o topuguda yapti o top bizim oyunculardan herhangi birine gelse o golu atamazdi tekrar diyorum olivira kerem yunus seferovic bu 4 adam oynadikca oyun hayatta gelismez bir tik yukari gidebilir ama asla tempolu olmaz 2 si dede gibi kosamiyor diger ikisi calim atmaktan baska is yapmiyor oyunu olduruyor bu kadar net rakip iyi oynuyor net bunuda kabul etmek lazim su an icin iyiler sonrasina bakariz
Mertens mi koşamıyor. Adamın önceliği koşmak değil ki ona rağmen mücadele ediyor bu iyi bir şey mi bence değil fazla efor harcıyor. Diğerlerine katılıyorum. Seferovic'e diyecek sözüm yok zaten yoksa ceza yerim.

Mertens mi koşamıyor. Adamın önceliği koşmak değil ki ona rağmen mücadele ediyor bu iyi bir şey mi bence değil fazla efor harcıyor. Diğerlerine katılıyorum. Seferovic'e diyecek sözüm yok zaten yoksa ceza yerim.
Mertens degil oliviera mertense laf eden carpilir

İkisine de sallamıyordum.
Gerets iştahlı top oynatıyordu ve göze hoş geliyordu.
Hatta rijkaard'tin oynattığı futboldan bile şikayetçi değildim.
Lucescu zamanı ise kurada kim gelirse gelsin bir şekilde baş ederiz diyordum.
O derece sahayı parselletiyordu.

Sayın admin sorumun cevabını alamadım.
Okan bu ligin en iyi 3 hocası arasında mıdır?
Bu sene göreceğiz, henüz kendisi hakkında elimde yeterli done yok. Jesus dışında net gerisinde diyeceğim bir adam şu an yok.

acil transfer gelmezse rıza gider

sivas en zayıf takımlardan biri
Eline sağlık...Foruma pek giremedim birkaç gündür. Ezel-ebed rakiplerimizden birinin rahat götürdüğü maçta yine ezbere şike-iltimas söylemleri gördüm. Rıza Hoca vb, bizim gibi bedava 'tatavacılık' yapmıyorlar. 2-3 maç kaybedince defterinin dürüldüğü bir ortamda hiçbir futbol profesyonelinin böyle bir lüksü olamaz. Ha, son 1-2 maç olsa belki (O da nasıl olacaksa? Atmayın, yiyin mi diyecek acaba?!)...

Bizim toplumda insanların spora bakışı o kadar arızalı ki bir takım tuttuğum, futbola dair epeyce kafa yorduğum için pişmanlık duyasım geliyor çoğu vakit...

maçı oynatan rakip ekipler de önemli. Devamlı kendini yere atıp durduran takımla hareketli oynayan -en azından gol yemek pahasına da olsa gol arayan- ekipler bir değil. jk ve fbnin en büyük şansı fikstürleri, sonra da bu tip karşılaştıkları ekipler.

Yazdığım ilk uzun eleştiri de bile dedim üstelik, oturmuş kadroya takviye yaptılar. Biz yenilendik. Hangisi daha kolay...Tabii ki ilki. Hocaları da geçen seneden geldi ya zaten...Süreç ve kadrolarına atıfta bile bulunmadım. Sadece takıldığım nokta eleştirideki eksikliklerdi, üç maç evinde olan ekip de yedi puandı, üç deplaseden çıkan biz de. Katılmadığım kısmı eleştirmek de benim hakkım diye düşünüyorum. Tribün konusu da keza yanlış eleştiri. Tek maç evinde oynamış ekibe henüz bu denmez...Ben de laylayladan bıktım. Ümraniye maçı gibi olur inşallah bile demişliğim var, eleştiriyi en çok yapan üyelerden biriyim. Bugüne kadar da kimseyi kuş ilan etmedim, bana da yapıldı bu geçmişte. Kendime yapılanı başkasına yapmam... Ben sadece rakibe olan tahammül neden bize gelince güneş gören kar gibi eriyor onu merak ediyorum. Gözünüzde bir bu kadar şansı kendi ekibiniz de hak etmiyor mu, hiç mi eksi olanlardan artıya dönenler yok. Onları da ele aldım o postta zaten. Gereksiz alınganlıklara lüzum yok.

Birine diyecek olsam şak diye derim. Bana yazan da rahatça etiketleyebilir. Bu platform bunun için var. Saygı sınırı aşılmadıkça gayet tartışılabilir. Çok tartışmış biri olarak da diyorum. :ROFLMAO:

sagbekinde endoğan,34lük stoper caner,forvetinde 36lık yatabare,34lik gradel,ortasahada tanınmayan cisimlerle maça cıkıyosun.en iyi adamın kerem atakanı da bjkye veriyosun.gerizekalı rıza

bu sivas küme düşer,net

Sivas leş bir takım bu hafta da jkyı şampiyon yapsın birileri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt