SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

geniş alan muhabbetine katılmıyorum. goller sivasın defans hattı yerleşikken geldi

Biz ezbere yorum yapıyoruz yahu..
Biz rakibin dengesini bozamıyoruz ki.onların geriride sağlam durmasını gene biz sağlıyoruz.Sürekli yana geriye pas ..topla kateden yok…kenar ortaları rezalet içerde bir tane adam.forvetler yetersiz..nasıl açacaksın o katı defansı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz ezbere yorum yapıyoruz yahu..
Biz rakibin dengesini bozamıyoruz ki.onların geriride sağlam durmasını gene biz sağlıyoruz.Sürekli yana geriye pas ..topla kateden yok…kenar ortaları rezalet içerde bir tane adam.forvetler yetersiz..nasıl açacaksın o katı defansı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hızlı oynayamıyoruz, topu hızlı dolaştıramıyoruz, sefere giden top geri alınamıyor oyun çok git gelli oluyor. Bu sorun 3 tane kaliteli adamla çözülür bence başka türlü zor. Seferi dün izlerken sinir etti, topçular veriyor geri alamıyor, 2 tane ikili mücadele aldı mı acaba merak ediyorum

He bu arada da sivas gerçekten kötü bi takım. Aşırı güç kaybetmişler. Ortasahalarınfa en iyi isim keremdi onu da ucuza jkye verdiler, anlamak güç. İnş düşerler

Arkadaş maçı açtım jekeliler ona buna giriyor çarpışma deniliyor ilginç

Birkaç takviye ile oturmuş takım avantajı, rakiplerin bizimkilere göre daha kolay oluşu, üç maç evinde.
Bunu iyi değerlendiriyorlar. Bunu biz deplasmanda yaptık, eksikler hala var ama eleştiriler, ki kendim de yapıyorum, biraz fazla acımasızca.
Bu fikstürü ikinci yarı tam tersinden düşününce bizi daha avantajlı görüyorum misal. İkinci yarılar şampiyonluk için daha elzem ve kritik.
İnsanlar sanıyo ki rakipler namağlup gidecek işte. Oysa fixtüre bakınca ilerleyen haftalarda çok farklı senaryolar konuşulabilir senin de dediğin gibi. Bazı arkadaşlar rakip bir maç bile kazansa hemen ortaligi yangın yerine çeviriyor. Biz 22 şampiyonluğu konsantrasyon ile aldık. Anlayana :)

Hızlı oynayamıyoruz, topu hızlı dolaştıramıyoruz, sefere giden top geri alınamıyor oyun çok git gelli oluyor. Bu sorun 3 tane kaliteli adamla çözülür bence başka türlü zor. Seferi dün izlerken sinir etti, topçular veriyor geri alamıyor, 2 tane ikili mücadele aldı mı acaba merak ediyorum
Okan Başak'ı şampiyon yaptığı ilk 5 maçta 1 puan almış

Yahu söylüyoruz arkadaşlar

Bu sene o sene işte

Kasımpaşa
Sivas
Hatay
Ankaragücü

En büyük düşme adayları

Çok ama çok kötü takımlar

Bunlarla oynanan oyun aldatıcı olur

Geçen hafta Fb'nin hakem sayesinde kazandığı maçta da burada FB güzellemeleri yapıyordunuz. Size göre senin penaltın verilmedi hakemi de yeneceksin, rakip hakemlerle iteklenince olsun gol atıyorlar. Sonra objektifiz, antudan farkımız olsun. Afferdirsiniz ama yemişim böyle objektifliği.

Ne yapalım sizin gibi hayal dünyasında mi yaşayalım ?

Bir de bjk'nin kadro derinliği yok

İki sakat verseler as kadrodan ne olacak

Sivas karşısında övdüğünüz Bjk o zaman ne yapacak

Yahu sen dün okan buruk keremi çıkarmamak icin küskü yemiş gibi mesnetsiz zırvalar yazmıyormuydun,seni kim kaale alıp saygı duyacak.Rakibe yalakalıga gelince objektifsiniz anca sen ve benzerlerin

Bana saygı duyma birader başkasına duy o zaman..Burası ahir degil yahu anlayın artik inek gibi herkes tekdüze mi olacak hemen ergen gibi göt yalıyorsunuz yalakalık yapıyorsunuz kuş musunuz yeminle sıktı artık şu boş zirvalariniz ..

Geri
Üst Alt