Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.607
- 5.448
- 633
Evet Karabük kötü Sivas'ta kötü. Giresun ve Ümraniye ye kim müthiş dedi?Karabük kötü, Sivas kötü ama Giresun’la Ümraniye falan müthiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Karabük kötü Sivas'ta kötü. Giresun ve Ümraniye ye kim müthiş dedi?Karabük kötü, Sivas kötü ama Giresun’la Ümraniye falan müthiş.
geniş alan muhabbetine katılmıyorum. goller sivasın defans hattı yerleşikken geldi
Yoo, son 10 maçta 5 jk 4 sivas galibiyeti varHer sene 6 puanları garanti bunlar Sivas , FB Kasımpaşa
Hızlı oynayamıyoruz, topu hızlı dolaştıramıyoruz, sefere giden top geri alınamıyor oyun çok git gelli oluyor. Bu sorun 3 tane kaliteli adamla çözülür bence başka türlü zor. Seferi dün izlerken sinir etti, topçular veriyor geri alamıyor, 2 tane ikili mücadele aldı mı acaba merak ediyorumBiz ezbere yorum yapıyoruz yahu..
Biz rakibin dengesini bozamıyoruz ki.onların geriride sağlam durmasını gene biz sağlıyoruz.Sürekli yana geriye pas ..topla kateden yok…kenar ortaları rezalet içerde bir tane adam.forvetler yetersiz..nasıl açacaksın o katı defansı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet Karabük kötü Sivas'ta kötü. Giresun ve Ümraniye ye kim müthiş dedi?
İnsanlar sanıyo ki rakipler namağlup gidecek işte. Oysa fixtüre bakınca ilerleyen haftalarda çok farklı senaryolar konuşulabilir senin de dediğin gibi. Bazı arkadaşlar rakip bir maç bile kazansa hemen ortaligi yangın yerine çeviriyor. Biz 22 şampiyonluğu konsantrasyon ile aldık. AnlayanaBirkaç takviye ile oturmuş takım avantajı, rakiplerin bizimkilere göre daha kolay oluşu, üç maç evinde.
Bunu iyi değerlendiriyorlar. Bunu biz deplasmanda yaptık, eksikler hala var ama eleştiriler, ki kendim de yapıyorum, biraz fazla acımasızca.
Bu fikstürü ikinci yarı tam tersinden düşününce bizi daha avantajlı görüyorum misal. İkinci yarılar şampiyonluk için daha elzem ve kritik.
Okan Başak'ı şampiyon yaptığı ilk 5 maçta 1 puan almışHızlı oynayamıyoruz, topu hızlı dolaştıramıyoruz, sefere giden top geri alınamıyor oyun çok git gelli oluyor. Bu sorun 3 tane kaliteli adamla çözülür bence başka türlü zor. Seferi dün izlerken sinir etti, topçular veriyor geri alamıyor, 2 tane ikili mücadele aldı mı acaba merak ediyorum
Karabük kim?Karabük kötü, Sivas kötü ama Giresun’la Ümraniye falan müthiş.
Karagümrük demek istemiş şairKarabük kim?
Hmm kim bahane aradı ki?Sen de golleri sıralayıp yap o zaman şovunu, o kötü bu kötü diye bahane aramak yerine.
Geçen hafta Fb'nin hakem sayesinde kazandığı maçta da burada FB güzellemeleri yapıyordunuz. Size göre senin penaltın verilmedi hakemi de yeneceksin, rakip hakemlerle iteklenince olsun gol atıyorlar. Sonra objektifiz, antudan farkımız olsun. Afferdirsiniz ama yemişim böyle objektifliği.
Rosierinrosier'in 3.bölgeye attığı pasları bizim sağ bekimiz atamıyor. dubois atabilecek mi göreceğiz.
Yahu sen dün okan buruk keremi çıkarmamak icin küskü yemiş gibi mesnetsiz zırvalar yazmıyormuydun,seni kim kaale alıp saygı duyacak.Rakibe yalakalıga gelince objektifsiniz anca sen ve benzerlerin