SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

sivas eski sivas değil. Konya aldı son yıllarda onun yerini, bozmazlarsa onlar devam eder.
Anadolu ekiplerden başak, antalya, ts, Adana zorlar sadece bu ekipleri de.
Sürpriz yapacak ekip de bu sene belki ucundan kıyısından Antep olabilir.
Ama şu üstteki dört ekip dışında açıkçası net şurada puan bırakırlar diyemiyorum ben de.
Bizim de tabii takılacağımız ekipler -Allah göstermesin ama- bunlar olabilir.

O ekiplerin ikisinin yolun başında, telafi edeceğimiz haftalarda deplasmanda oluşu kendi adıma ballı kaymak oldu.
Onları da bir görelim bakalım şu maçlarda, deplasmanda özellikle...Evde bir hata yapıp bıraktık.
O da kötü oldu da ah vah edecek kadar da değil. Bireysel hata golü olmasa sabaha kadar sürse berabere bitecek maçtı.
Yaptık yine klasik şovumuzu ama, olmadı. Yani en kötü halimiz 8 puanken 7....

Bana saygı duyma birader ama başkasına duy o zaman..Burası ahir degil yahu anlayın artik inek gibi herkes tekdüze mi olacak hemen ergen gibi göt yalıyorsunuz yalakalık yapıyorsunuz kuş musunuz yeminle sıktı artık şu boş zirvalariniz ..
Sanamı soracam kime saygı duyacagımı isine bak

havalar soğumaya başladığında her zamanki gibi sivas seriye bağlayıp bi şekilde ilk 7-8 falan yapar

Tekrar etmekte fayda görüyorum

Sivas
Kasımpaşa
Ankaragücü
Hatay

Bu 4 takım ciddi anlamda çok zayıf

Bunlar ile oynanan oyunlar yanıltıcı olacaktır

Ve bence ligden düşen 4 takımdan en az 3'ü bu takımlardan olacaktır

Bu takımların bir nebze altı takımlarda

Giresun
Ümraniye
İstanbulspor'dur

Mehmet seni 2 metre uzatırim olduğun yere ağzımı bozdurma gece gece ..Durduk yere ne salça oluyon lan o zaman
Yavas gel sacın basın dağılmasın sampuan,ıslak rüyalarında olur anca o,ayrıca ne durduk yeresi,sana yazdığın mesajı gosteriyorum, zerre mantık emaresi yok,böylemi objektif olup kaale alınacan ?

Geri
Üst Alt