SL 22/23 H:4 | Beşiktaş 3-1 Sivasspor | MS | 29 Ağustos

Ne yapalım sizin gibi hayal dünyasında mi yaşayalım ?
Hayal dünyası nedir? Verilmeyen penaltılar penaltı değil miydi, hayalimden mi uydurdum? Trabzon'a karşı 3'ü karşı karşıya toplamda 5 net pozisyona girmedik mi, bu da mı hayaldi? Fener- Ads maçında hakem Fener lehine düdük çalmadı mı? Rıza'nın takımları genel olarak10 kişi kale önünde savunma yaparken Bjk'ye sürekli açık oynamıyor mu? Evet sizin gibi rakiplere uçuyor kaçıyor dememiz lazım hayal dünyasında olmamak için. Bu gün Fb'yi övemedin kaybettiği için bir daha ki ilk galibiyetinde yine uzay takımı yaparsın rahat ol.
Dur seni kırmayayım "objektif" yorum yapayım Bjk, 10-11 Barca'sından 1 tık daha iyi top oynuyor.

Son düzenleme:
maçı izliyorum gayet iyi oynuyo, zaten tekniği öne çıkan biri değildi ki bizde de genelde de
Ben de izliyorum. Gedson sağa sola koşan Afrikalı oyunculardan fazlası olduğu için değerliydi. Bu hali bizdeki çizgisinden uzak. Bugün özelinde de değil Alanya maçında baya saçmalamıştı. Maçı veren kişiydi. Beşiktaş'lı dostlarım da çok ısınamadı daha kendisine.

Ben de izliyorum. Gedson sağa sola koşan Afrikalı oyunculardan fazlası olduğu için değerliydi. Bu hali bizdeki çizgisinden uzak. Bugün özelinde de değil Alanya maçında baya saçmalamıştı. Maçı veren kişiydi. Beşiktaş'lı dostlarım da çok ısınamadı daha kendisine.
Biz çok büyüttük sanırım bu adamı berkan gibi oynuyor hiç ekstrası yok

atıyodu az daha sivas 1 tane daha. bu sivas düşmez yavaştan kendine gelir dia saba denen beniisrail iyiye benziyo oturdugu yerden kilit açar

Hayal dünyası nedir? Verilmeyen penaltılar penaltı değil miydi, hayalimden mi uydurdum? Trabzon'a karşı 3'ü karşı karşıya toplamda 5 net pozisyona girmedik mi, bu da mı hayaldi

Hayal dünyası nedir? Verilmeyen penaltılar penaltı değil miydi, hayalimden mi uydurdum? Trabzon'a karşı 3'ü karşı karşıya toplamda 5 net pozisyona girmedik mi, bu da mı hayaldi? Fener- Ads maçında hakem Fener lehine düdük çalmadı mı? Rıza'nın takımları genel olarak10 kişi kale önünde savunma yaparken Bjk'ye sürekli açık oynamıyor mu? Evet sizin gibi rakiplere uçuyor kaçıyor dememiz lazım hayal dünyasında olmamak için. Bu gün Fb'yi övemedin kaybettiği için bir daha ki ilk galibiyetinde yine uzay takımı yaparsın rahat ol.
Dur seni kırmayayım "objektif" torum yapayım Bjk, 10-11 Barca'sından 1 tık daha iyi top oynuyor.

Simdi ben ne anlatayım renktas sana kızıyorsun hayal dünyası deyince de yine kurgular ustunden yargiliyorsun..
Kardeşim bırakın millete kurulmayı yeminle kendi kendinize bileniyorsunuz şurada 2 yorum bile yapılmıyor milletin keyfinin içine ediyorsunuz..Beğenmiyorsanız hee deyin gecin bırakın millet istediği yorumu yapsın bir ton yönetici var burada kimin kuş kimin karga olduğunu çözerler ..

Geri
Üst Alt