⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Okan hocamız Abdullah Avcı’ya karşı rakip olduğu 13 maçta sadece 1 galibiyet almış bu arada.

Bu iç açıcı istatistiği de paylaşmak istedim :)

Bizde 5 as oyuncu eksik olsa adamlar arenada ellerini kollarını sallayarak bizi yenerlerdi. Biz bu durumda onları yenemiyorsak bizim takıma da yazıklar olsun.
Hocam işte biz Trabzonspor'un çeyreği değiliz şu ana kadar. Bakalım dediğin gibi bu maç iyi bir test. Belki de haftaiçi hücum çalışılmıştır ve Trabzonspor seviyesine gelmiştir takım Antalya, Giresun ve Ümraniye maçlarındaki tutuk oyunlardan sonra. Ama ekstradan kazanılan maçlarla buraya kadar geldik. Gomis'in ekstraları yokken Giresunspor bile seni gelip tokatlayıp gidiyor maalesef. Gomis gibi sezon başında hiç düşünülmeyen bir isim sayesinde buralara geldiysek düşünmeliyiz uzun uzun. Ki umarım düşünmüştür Okan Hoca ve teknik ekip. Onlara güvenim tam ama sanki Dünya Kupası'ndan sonra ivme kazanacakmışız gibi duruyor ne yalan söyleyeyim. Erken ritim tutarsak inanılmaz mutlu olurum tabii.

Dorukhan Siopis orta sahası Toreira 'ya üstünlük kurabilir. Tempo ve enerji bakımından daha öndeler. Yunus /Kerem/Mertens üçlüsü (ki buna Oliveira da dahil edilebilir) taşınması gereken bir üçlü ve Toreira zorlanabilir...

Hocam işte biz Trabzonspor'un çeyreği değiliz şu ana kadar. Bakalım dediğin gibi bu maç iyi bir test. Belki de haftaiçi hücum çalışılmıştır ve Trabzonspor seviyesine gelmiştir takım Antalya, Giresun ve Ümraniye maçlarındaki tutuk oyunlardan sonra. Ama ekstradan kazanılan maçlarla buraya kadar geldik. Gomis'in ekstraları yokken Giresunspor bile seni gelip tokatlayıp gidiyor maalesef. Gomis gibi sezon başında hiç düşünülmeyen bir isim sayesinde buralara geldiysek düşünmeliyiz uzun uzun. Ki umarım düşünmüştür Okan Hoca ve teknik ekip. Onlara güvenim tam ama sanki Dünya Kupası'ndan sonra ivme kazanacakmışız gibi duruyor ne yalan söyleyeyim. Erken ritim tutarsak inanılmaz mutlu olurum tabii.

Gomis’in yerini 10 milyonlarca Euro parayı çöpe attıktan sonra Gomis’le doldurduk gene. Gülünç bir durum. Hocalar geliyor gidiyor yönetimler geliyor gidiyor bir türlü olmuyor. Takıma bir bitiriciliği yüksek forvet bulamadık.

Berkan’a şu aşamada güvenilmez. Gitmek istiyor.
Torreira Taylan Sergio orta sahası ile çıkabilirdik. Taylan biraz daha önde oynar fazla risk taşımazdı en azından. İkinci yarıda da yorulan rakibe karşı Mertens girebilirdi. Hem de hamle şansı olurdu.
Kadroyu çok ofansif buldum ben de. Hayırlısı bakalım.

Düzeltme: taylan yedekte bile yokmuş 😂 berkan’a da güvenmem. Kadro bu arkadaşlar başka çare yok.

Berkan’a şu aşamada güvenilmez. Gitmek istiyor.
Torreira Taylan Sergio orta sahası ile çılabilirdik. Taylan biraz daha önce oynar fazla risk taşımazdı en azından. İkinci yarıda da yorulan rakibe karşı Mertens girebilirdi. Hem de hamle şansı olurdu.
Kadroyu çok ofansif buldum ben de. Hayırlısı bakalım.

Belki Okan hoca öne geçip skoru yedeklerle koruruz diye düşünüyor ama oldu da geriye düşersek de geçmiş olsun bu kadro hiçbir şey yapamaz.

Laylaylaylay laaay, la la la lal la laayy... Saldır Galaastasaray.. bugün erken gol bulup avcıyı avlayacagiz.

Geri
Üst Alt