Ege Can Erbay
10 Numara!
Okan hocamız Abdullah Avcı’ya karşı rakip olduğu 13 maçta sadece 1 galibiyet almış bu arada.
Bu iç açıcı istatistiği de paylaşmak istedim
Bu iç açıcı istatistiği de paylaşmak istedim

Yerleri süpürdüm.
Çamaşırları astım
Bulaşık ta tamam.
Yani maç için bütün izinleri hanımdan kopardik.
Dries Mertens Time!!!

Hocam işte biz Trabzonspor'un çeyreği değiliz şu ana kadar. Bakalım dediğin gibi bu maç iyi bir test. Belki de haftaiçi hücum çalışılmıştır ve Trabzonspor seviyesine gelmiştir takım Antalya, Giresun ve Ümraniye maçlarındaki tutuk oyunlardan sonra. Ama ekstradan kazanılan maçlarla buraya kadar geldik. Gomis'in ekstraları yokken Giresunspor bile seni gelip tokatlayıp gidiyor maalesef. Gomis gibi sezon başında hiç düşünülmeyen bir isim sayesinde buralara geldiysek düşünmeliyiz uzun uzun. Ki umarım düşünmüştür Okan Hoca ve teknik ekip. Onlara güvenim tam ama sanki Dünya Kupası'ndan sonra ivme kazanacakmışız gibi duruyor ne yalan söyleyeyim. Erken ritim tutarsak inanılmaz mutlu olurum tabii.Bizde 5 as oyuncu eksik olsa adamlar arenada ellerini kollarını sallayarak bizi yenerlerdi. Biz bu durumda onları yenemiyorsak bizim takıma da yazıklar olsun.
Tam olarak bahsettiğim bu işte.Maç biter direkt bu kadro uyumsuz haliyle yarım sıfırı çeviremez.
Hocam işte biz Trabzonspor'un çeyreği değiliz şu ana kadar. Bakalım dediğin gibi bu maç iyi bir test. Belki de haftaiçi hücum çalışılmıştır ve Trabzonspor seviyesine gelmiştir takım Antalya, Giresun ve Ümraniye maçlarındaki tutuk oyunlardan sonra. Ama ekstradan kazanılan maçlarla buraya kadar geldik. Gomis'in ekstraları yokken Giresunspor bile seni gelip tokatlayıp gidiyor maalesef. Gomis gibi sezon başında hiç düşünülmeyen bir isim sayesinde buralara geldiysek düşünmeliyiz uzun uzun. Ki umarım düşünmüştür Okan Hoca ve teknik ekip. Onlara güvenim tam ama sanki Dünya Kupası'ndan sonra ivme kazanacakmışız gibi duruyor ne yalan söyleyeyim. Erken ritim tutarsak inanılmaz mutlu olurum tabii.
berkan’a da güvenmem. Kadro bu arkadaşlar başka çare yok.Berkan’a şu aşamada güvenilmez. Gitmek istiyor.
Torreira Taylan Sergio orta sahası ile çılabilirdik. Taylan biraz daha önce oynar fazla risk taşımazdı en azından. İkinci yarıda da yorulan rakibe karşı Mertens girebilirdi. Hem de hamle şansı olurdu.
Kadroyu çok ofansif buldum ben de. Hayırlısı bakalım.
Zamanında 9 kişi ile 2 0 yendik deplasmanda abartmayalımBizde 5 as oyuncu eksik olsa adamlar arenada ellerini kollarını sallayarak bizi yenerlerdi. Biz bu durumda onları yenemiyorsak bizim takıma da yazıklar olsun.
eteğini de giydin mi üstat
Hocam sen hiç kulak asma, gaza gelip yengeye birşey deme. Ben avukattan döndüm gaza gelipAsla erkekligimizden taviz vermeyiz biz!

Şimdi bı kek çırp, sonra çayı demle, maçın sesini kıs izle