- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
ulan bein![]()
noldu Yarf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan bein![]()
Güzel golmüş amaulan bein![]()
Mac Istanbul'da olsa size katilirdim ama deplasmanda Trabzon'un eksikleri dahi olsa bu kadroyla orta sahayı kontrol edebileceğimizi sanmıyorum ama umarım yanilirim tabiki.Bu kadar eksik yakalamışsın rakibi maçın başından itibaren maçı yönlendiren takımla çıkmak lazımdı. Kadro doğru. Oyuncular geçen haftanın ilk yarısındaki gibi oynamazsa umarım iyi sonucla bitiririz maçı.
GscimbomMobile
Ts eksikleri biz de maçi kontrol edebilme adına ne var ne yok çıkmışız. Böyledi daha güzel. Berkan oynasa ve saçma bir hata yapsa anlatamazsın kimseye neden oynattigini. Akbaba da ileride baskı için idealdi mesela. Ama onuda anlatamazsın mertens yedek mi alındı bu takıma kaç hafta oldu hala kulübede derler.Mac Istanbul'da olsa size katilirdim ama deplasmanda Trabzon'un eksikleri dahi olsa bu kadroyla orta sahayı kontrol edebileceğimizi sanmıyorum ama umarım yanilirim tabiki.
ardanın tolgaya attoğı golde stüdyodaki tolga'yı gösteriyolar çaktırmadannoldu Yarf
çok eksikleri varŞu Trabzon'a bak bir bok yok bir zahmet yenilmeyin bee kardeşim
yalnız çok da eksikleri var yenmemiz lazım
çok eksikleri var