⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

Stad boş mu ya kale arkasında yanlar bomboş.

GscimbomMobile

Bu kadar eksik yakalamışsın rakibi maçın başından itibaren maçı yönlendiren takımla çıkmak lazımdı. Kadro doğru. Oyuncular geçen haftanın ilk yarısındaki gibi oynamazsa umarım iyi sonucla bitiririz maçı.

GscimbomMobile
Mac Istanbul'da olsa size katilirdim ama deplasmanda Trabzon'un eksikleri dahi olsa bu kadroyla orta sahayı kontrol edebileceğimizi sanmıyorum ama umarım yanilirim tabiki.

İlk 11 konusuna yazdım buraya da yazıyorum bırakın Trabzonlular düşünsün Seferovic, Mertens, Kerem, Yunus ve Oliviera'yı nasıl tutacaklarını. Rakibi tutacağız diye futbol oynayamıyoruz.

olumsuz yorumlari konu disi birakalim

Mac Istanbul'da olsa size katilirdim ama deplasmanda Trabzon'un eksikleri dahi olsa bu kadroyla orta sahayı kontrol edebileceğimizi sanmıyorum ama umarım yanilirim tabiki.
Ts eksikleri biz de maçi kontrol edebilme adına ne var ne yok çıkmışız. Böyledi daha güzel. Berkan oynasa ve saçma bir hata yapsa anlatamazsın kimseye neden oynattigini. Akbaba da ileride baskı için idealdi mesela. Ama onuda anlatamazsın mertens yedek mi alındı bu takıma kaç hafta oldu hala kulübede derler.

Temiz bir 11 kısacası. Gerisi topculara kalmış.

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt