- 2 Nisan 2012
- 40.254
- 19.894
- 2.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli şampiyonluk lafı da ersun yanalı hatırlattı banaOB: "Her şeyimizle yoğun bir şekilde çalışıyoruz, ben yönetim başkanımız, hedefimiz belli, şampiyonluk."
Sürekli şampiyonluk lafı da ersun yanalı hatırlattı bana
Arkadaşlarına da sırtını döndün mü Mura?Hocam sen hiç kulak asma, gaza gelip yengeye birşey deme. Ben avukattan döndüm gaza gelipŞimdi bı kek çırp, sonra çayı demle, maçın sesini kıs izle
Bu kadar eksik yakalamışsın rakibi maçın başından itibaren maçı yönlendiren takımla çıkmak lazımdı. Kadro doğru. Oyuncular geçen haftanın ilk yarısındaki gibi oynamazsa umarım iyi sonucla bitiririz maçı.Ben ilk 11'i beğenmedim. Kerem yada Yunus yerine Berkan'la baslasak bence daha iyi olurdu. Maçın gidisatina gore Kerem yada Yunus ve Gomis oyuna girebilirlerdi.
Gerçek arkadaşlar yenge söz konusuysa kendi eliyle dondururler EmrahArkadaşlarına da sırtını döndün mü Mura?
Güzel bir futbol ve net galibiyet. Ardından da transfer şovu ile tüm rüzgarı lehimize çevirebiliriz. Haydi aslanlar!
Gerçek arkadaşlar yenge söz konusuysa kendi eliyle dondururler EmrahKız arkadaş, yenge söz konusuysa her türlü satışa saygım sonsuz
Maç maç bakıoruz de geçAvrupa’ya gidecek bir sıralama veya Türkiye kupasına fitim şahsen bu sezon.