- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.150
- 5.488
kendi söylemişti bi röportajda sordular kskli diye izleme gafletinde bulunmuştum kapattım sonraKanıtla kanks nette bulamadımGençlerbiriği taraftarıymış
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendi söylemişti bi röportajda sordular kskli diye izleme gafletinde bulunmuştum kapattım sonraKanıtla kanks nette bulamadımGençlerbiriği taraftarıymış
![]()
kendi söylemişti bi röportajda sordular kskli diye izleme gafletinde bulunmuştum kapattım sonra
Yine skor korumakta zorlanıyoruz bence Antalya maçında da Ümraniye maçında da gol attıktan sonra pozisyon verdik ve oyunu öldüremedikgeçen sene 2-0 öne geçtiğimiz maç öncesi trabzon sezona 3'te 3 ile başlamıştı. Buna rağmen homurdanmalar, ıslıklar oldu
tam o sırada gol yiyip devreye 1-2 girince tüm hava değişmişti
geçen sene zaten defalarca kez öne geçip maç kybettik
bu seneki en büyük avantajımız daha tecrübeli bir takımız. Bu atmosferi daha iyi biliyoruz
Gomis 30 dakikadan fazla oynatılmamalı. Kenardan gelsin.Mertens ve Seferovic ilk 11'de başlarsa yeniliriz. Emre Akbaba'da ısrar edilmeli Mertens hazır olana kadar ve Gomis 11 başlamalı. Zaten yorgun olan Trabzonspor'u 45-60 dakika boyunca yoracak oyunu oynadıktan sonra/oynayabilirsek, Mertens Seferovic değişiklikleri sonrası fişi çekebiliriz.
Oyunu tutmak ve öncelikle rakibi yormak lazım.
Aksi durumda yaz 0 puan.
Gomis 30 dakikadan fazla oynatılmamalı. Kenardan gelsin.
Genel yorumum kaybetmeyeceğimiz yönünde, kaybedersek şaşırırım.