⚽ SL 22/23 H:4 | Trabzonspor 0-0 Galatasaray | MS | 28 Ağustos

kendi söylemişti bi röportajda sordular kskli diye izleme gafletinde bulunmuştum kapattım sonra
FbPksWFWYAM-a4z

Mertens ve Seferovic ilk 11'de başlarsa yeniliriz. Emre Akbaba'da ısrar edilmeli Mertens hazır olana kadar ve Gomis 11 başlamalı. Zaten yorgun olan Trabzonspor'u 45-60 dakika boyunca yoracak oyunu oynadıktan sonra/oynayabilirsek, Mertens Seferovic değişiklikleri sonrası fişi çekebiliriz.
Oyunu tutmak ve öncelikle rakibi yormak lazım.

Aksi durumda yaz 0 puan.

Stoper hattında Abdülkerim gibi her an bireysel hata yapmaya yakın biri var iken kontrol oyunu oynanması intihar olur, Ts zaten şu an kaosa girme noktasında ve 0-0 skor bence bizden ziyade onların işine yarar ev sahibi v.b. şartlarda, baya hızlı başlamak gerek maça ve Ts geri düşerse şayet tribünlerde demoralize olacaktır. Emre Akbaba ile başlarsak şayet, ne kontrol ne de hücum oynayabilir kanımca, gerekirse Berkan başlasın Emre başlamasın.

geçen sene 2-0 öne geçtiğimiz maç öncesi trabzon sezona 3'te 3 ile başlamıştı. Buna rağmen homurdanmalar, ıslıklar oldu

tam o sırada gol yiyip devreye 1-2 girince tüm hava değişmişti

geçen sene zaten defalarca kez öne geçip maç kybettik

bu seneki en büyük avantajımız daha tecrübeli bir takımız. Bu atmosferi daha iyi biliyoruz
Yine skor korumakta zorlanıyoruz bence Antalya maçında da Ümraniye maçında da gol attıktan sonra pozisyon verdik ve oyunu öldüremedik

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens ve Seferovic ilk 11'de başlarsa yeniliriz. Emre Akbaba'da ısrar edilmeli Mertens hazır olana kadar ve Gomis 11 başlamalı. Zaten yorgun olan Trabzonspor'u 45-60 dakika boyunca yoracak oyunu oynadıktan sonra/oynayabilirsek, Mertens Seferovic değişiklikleri sonrası fişi çekebiliriz.
Oyunu tutmak ve öncelikle rakibi yormak lazım.

Aksi durumda yaz 0 puan.
Gomis 30 dakikadan fazla oynatılmamalı. Kenardan gelsin.

Genel yorumum kaybetmeyeceğimiz yönünde, kaybedersek şaşırırım.

varda da alper ulusoy olunca haliyle adaletli bi yönetim olmayacak.yani penaltımız verilmeyecek.bu ofsayt çizgilerine de guven yok zaten,gol atsak uyduracaklar bi ofsayt vs

trabzonlular kendini kolay yere atacaktır.biz hataya acık oynarsak penaltı uydurmak içine ellerinden geleni yapacaklardır.faul olan pozisyonlarda oyun devam edecektir,trabzonun atak yapıp gol atma şansı oldugu için

o yuzden maca hakemler damga vurdugunda zaten top oynamıyoruz,oyun planı yok gibi abidik kubidik şeylerle gelmeyin.okanın zamana ihtiyacı var oyun konusunda.ben bile sabretmeye karar verdim

Gomis 30 dakikadan fazla oynatılmamalı. Kenardan gelsin.

Genel yorumum kaybetmeyeceğimiz yönünde, kaybedersek şaşırırım.

Seferovic çok yalnız kalıyor ve çok fazla efor harcıyor boş yere. Mertens de başlarsa aynı şey olacak. Bence Gomis Emre ilk 11 başlamalı. Oyunu ilk 20-30 dk kopartacak oyun oynamıyoruz henüz. Takım birbiri ile uyumlu değil. Okan hoca oyunu orta sahada tutmayı ve mümkün olursa Trabzon yorulana kadar kanatlardan kontraları deneyecektir/denemeli bence. Gomis'in zaten top indirme, takımı ileride tutma gibi yetenekleri yok. Seferovic de çok başarılı değil o konularda. Dolayısıyla bizim için uygun plan oyunu tutup, diri bir Seferovic ve Mertens'le ikinci devreyi yorulan trabzon'a karşı oynamak olmalı. Puan almak istiyorsak tabi.

Geçen haftaki ilk yarı oyunumuzu oynarsak ilk yarı handikap olur. Kimin oynadığının önemi kalmaz gerçi. İlk 11 açıklansın bakalım bi Cenk bey. Ben çok ümitli değilim ancak Gomis ve Akbaba'yı 11 de görürsem ümitlenebilirim.

Okan hocanın geleceği adına kritik bir maç buradan iyi bir oyunla 3p ile çıkarsa yürür gider

11-12 Fener maçı gibi olması ümidiyle iyi oyunla kazanıp arkamıza bakmayalım.

Yahu spiker bile konuşmuşsunuz :d

Yalçın Çetin an itibariyle Türkiye'nin en kabiliyetli spor spikeridir. Mükemmele yakın Türkçesi ve yerinde vurguları ile, saçma sapan eklentiler yapmadan saf şekilde maçı anlatır. Keşke her maçımızı o anlatsa.

Bir de diyelim ki kendisi Fenerbahçeli. Eee? Spiker yahu bu neticesinde.

Ertem gibi, maç anlattiginda kendisi adına utanmayı sağlayacak spikerlerden ziyade, Yalçın Çetin gibi bu mesleğe yıllarını vermiş, TRT'in gerçekten TRT olduğu zamanlardan, o tedrisattan geçmiş, kendi mesleğinin gerçek duayenlerinden, saygıdeğer birini her türlü tercih ederim.

Geri
Üst Alt