Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Seferovic alindiginda verecegi katki en cok Eren Derdiyok kadar olur demistim ama yanilmisim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miço 11 olivera ya da mertens yedekYedeklere bak ya deliricem emre kılıç emre akbaba
onyekuru tamam da morutanın yunus tan üstün hiç ama hiçbir üstün özelliği yokOnyekuru ve morutan şu kadroda olmalıydı arkadaş.
Cizgiye inmeye gerek yok. Ama duvar pas beraber oynama filan yok. Orta saha da üretken olmali.abi ne pasöru kanatlarıdaki 3 kişi kerem yunus anholt orta açamıyor
10 nuamran olsa ne olur pas verecek yunus içeri kat edecek rakipte salak ya izin verecek kerem ile yunus çizgiye inip orta yapmadıkça seferoviç takımı hep 10 kişi bırakır bizim takımda gol mol atamaz
Kesinlikle, yaz boyuncayı geçtim geçen sezon da doğru düzgün oynamadı.Tuhaf, takımla çalışmadı bile bu adam yaz boyunca ama en diri, sağlam olanları Boey. Şeyi seviyorum adam sprint atmaktan yüksek tempo ile mücadeleden hiç kaçmıyor
kerem yürüyor olivieara keza öyle torrera nın dili dışarı çıksın. bomboş ortasaha ile oyna durMertensi kalenin dibinde oynat hoca. Gomis Mertens çift forvet oynasın. Çıkar seferovici.
Taktik bok gibiKerem'in daha çok koşu atması lazım defans arkasına. Normalde bunu yapan da bir adam.