Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.828
- 17.596
- 1.918
Keske gelseydi yaw. Daha dogrusu alacaksak bile erken almaliydikNWAKAME geldi mi????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske gelseydi yaw. Daha dogrusu alacaksak bile erken almaliydikNWAKAME geldi mi????????
Kerem yedege geçtiği anda Pva yi kesecek türk solbek bulmak lazım. Temel sıkıntı o gibi görünüyorTakımın pres gücü ve zamanlaması oturmuş, top çalmada iyiyiz, topu kale önüne kadar getirmede de iyiyiz, ancak tam da o bölgede ciddi kalite eksiğimiz var. Kanat oyuncusu şart ve görünen o ki santrafor da şart. Kerem ve Seferovic alternatif oyuncu olur ancak bizde. Gomis şu haliyle cidden 8 tane Seferovic eder, Kerem'i de bir an önce yedeğe atacak adamı bulup getirmeliyiz. Mertens hakikaten muazzam oyuncu. Bu tempoyu sezon geneline yayması zor olsa da, bizim için sezonun kader adamı o olacak. Boey şu an alev alev yanıyor, savunma oyuncuları genel olarak iyiler. Sergio'da da kıpırdama var ama daha iyi olması lazım. İlk 4 Haftada 3 deplasman oynadık, bu açıdan bakarsak enseyi karartmak yersiz olur, skorlar yetersiz kalsa da ben oyun anlamında derli toplu bir düzende olduğumuzu düşünüyorum. Tek eksiğimiz ön tarafta doğaçlamadan ziyade aklı ile oynayacak kaliteli kanat oyuncusu ve iyi bir santrafor.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bırakalım kendi kendimizi kandırmayı. Adamların yarısı sakat zaten ve yorgun olan taraflar. Rezil kepaze bir oyun oynuyoruz lig başladığından beri.Neyse beyler, Trabzon deplasmanından 1 puan iyidir.
Hakemlik olay yok, golleri atsak 4'luk yapmıştık Trabzon'uhakemle ilgili açıklama yapacakmıyız merakla beklemekteyim
Rakibimiz yorgundu, onemli eksikleri vardi ve iyi oynamadı.Ben beğendim ya takımı valahi billahi şöyle delerek giden bir sol açık olsaydı saplardık bunlara ilk 4 maça göre bence en iyi maçımızdı.
Aynen gumushane spor 4 atardi da biz atamadik.. Futbol mu ya ? İzleyicillik bumuts acayip bitikti yalnız ligdeki takımların çoğu yenerdi bugün muhtemelen
kazanamamak saçmalık
oliveria cok cok kötü oynadi 33 yasinda selcuk bundan iyioliveiranın kendini bulmaya başlamasına özellikle çok sevindim.Mertens king ,yunusuda çok beğendim valla boey olum sen ne yapıyorsun maşallah sana boeyi satmak ihanettir.BErkan bence kısa sürede fena oynamadı bir güven gelmiş sanki.Kerem malesef olmuyor olmuyor.Sefer tam bir hayal kırıklığı valla doğru yoldayız.Savunma sıkıntımız maşallah yok orta 3 lü bence gayet iyi hücümsal sorunlarımız var ve iyi bir forvet ile iyi bir sol açıkla yada keremin geçen seneye dönmesiyle buda çözülür
Haklısın renktaş ama keyfimiz kaçmasın diye kendimizi avutuyoruz işte.Bırakalım kendi kendimizi kandırmayı. Adamların yarısı sakat zaten ve yorgun olan taraflar. Rezil kepaze bir oyun oynuyoruz lig başladığından beri.