Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Goruntulere bak rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya rezil bir maçtı kaleciler önüne geleni aldı içeri,Renktaş bizde rakip oynamasa da övülür. Ama şu futbolu biz oynasak isyan vardı
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaka bir yana adamlar sessiz sessiz ilerliyor, iyi de futbol oynuyorlar. Rotasyonları da çok iyi, gol yemeyip gol de atabiliyorlar. En tehlikeli takım şu an onlar gibi görünüyorbizim tek rakibimiz emre bellolu başaktır.
Yav izlemiyorlar ki zaten. Forumun Hincal uluçu olmaya çalışıyorlarRenktaş bizde rakip oynamasa da övülür. Ama şu futbolu biz oynasak isyan vardı
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onyekurulu ADS de alamadı renktaş. Kolay kolay puan vermez bunlar geçmiş olsun bence. Bizim de deplasmanlardan vura kıra kazanarak çıkmamız lazım. Bir iki maç daha kötü giderse her şey kötüye gider. Çünkü bunlar kolay kaybetmeyecek belli.8jknın savunma komple çöp keza fenerinde ama o savunmaların arkasına kaçacak beyinli zencisi olmayan hicbir takım kolay puan alamaz
Sadece o değil ki, yoksa neden kurulsun adamlar maç başından beri rakibi dövüyorlar faul yokbu weghorst gavatı çok tahrik ediyor herkesi maç boyunca dikkat ettim karaktersiz karga boku
Bende izlemedim reiz de baktığım kadarıyla fb mesela önde presle nefes aldırmıyo rakiplere,bjk nefes alır gibi çok rahat pozisyon buluyo istediği zaman gol atabilirmiş havası var,ts zaten son şmp iyi olan kadroyuda modifiye etti başak maşakta geliyoCidden soruyorum bugün ne top oynandı? Ben de izledim de öyle bir top göremedim
Girdi penaltı yaptırdı başka da bi bok yapmadi. Hala bu adamın futboldan ekmek yemesi ilginç gerçekten.Bjk onumuzdeki haftalar cortlar gibi.rakipler her mac 50 tane orta yaptırmaz,fazla duran top imkani vermez iseler,yolun sonu göründü