SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

bjk nin ilk yarı-ikinci yarıları gece ile gündüz kadar farklı oluyor

A.Gucu zaten sevmez bunlari o yuzden olay cikiyor. Ikinci macta da olay cikacak Istanbul'da sokaklarda ozellikle. Normal yani. 1 ay once ankara tribunden birkac abimle yemekteydik (A.Gucu tribunu) bu maci bekliyoruz dediler ki ubnlar geliri yuksek ve egitimliler ama iste nefret ediyorlar bjk'dan o yuzden normal yani olanlar.

Bjk onumuzdeki haftalar cortlar gibi.rakipler her mac 50 tane orta yaptırmaz,fazla duran top imkani vermez iseler,yolun sonu göründü

8jknın savunma komple çöp keza fenerinde ama o savunmaların arkasına kaçacak beyinli zencisi olmayan hicbir takım kolay puan alamaz
Onyekurulu ADS de alamadı renktaş. Kolay kolay puan vermez bunlar geçmiş olsun bence. Bizim de deplasmanlardan vura kıra kazanarak çıkmamız lazım. Bir iki maç daha kötü giderse her şey kötüye gider. Çünkü bunlar kolay kaybetmeyecek belli.

Cidden soruyorum bugün ne top oynandı? Ben de izledim de öyle bir top göremedim
Bende izlemedim reiz de baktığım kadarıyla fb mesela önde presle nefes aldırmıyo rakiplere,bjk nefes alır gibi çok rahat pozisyon buluyo istediği zaman gol atabilirmiş havası var,ts zaten son şmp iyi olan kadroyuda modifiye etti başak maşakta geliyo

Hangi ekibe baksam bunlar şmp olur diyorum sadece bizi izleyince kimin olamayacağı çok net belli o sinirlendiriyo beni o kadar adam alıp 3er de maaş dağıtıp bi bok göremiyoruz

İlk yarı adamlar faul atışlarını çabuk kullanmak istedi her seferinde bjknin çocuğu oyunu durdurup bjklilerin yerleşmesini bekledi.
Basketteki Yugoslav faulü olayını başka bir boyuta getirdiler bir kez uyarı ya da kart çıkmadı.
Top kaybedince kendini bırakan bjkli faul kazandı.

bjk, fb, Ts'yi bu sene de çok güzel itiyorlar.

Bjk onumuzdeki haftalar cortlar gibi.rakipler her mac 50 tane orta yaptırmaz,fazla duran top imkani vermez iseler,yolun sonu göründü
Girdi penaltı yaptırdı başka da bi bok yapmadi. Hala bu adamın futboldan ekmek yemesi ilginç gerçekten.
FB maçına maç öncesi ağrılarım var diye çıkmaması dün gibi aklımda. Üstelik forvet yoktu o sıra. Korkak pust.

GscimbomMobile

Geri
Üst Alt