SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

şu ana kadar zorlayacak tek ekip Alanya idi onda da puan bıraktılar.
Tekrar ediyorum, çoğu deplaseden çıkamaz bu jk.
Biz, fb, ts, konya, Antalya, başak. Ne ekiplerle mücadele etmiş de aday ben anlamadım açıkçası.
İç sahada taraftar gazı olduğundan baskılılar yoksa belli bir sistem o bu yok.
Deplasmanda hep zorlanacaklar. İkinci yarı rezillerdi, Mete yetişti.
Maç ortasında yazmıştım gerideki açıklarını biz yakalarda salaklık yapmazsak ciddi sıkıntı çektiriz, fener zaten kontra çıkıyor elek eder bunları daha doğru dürüst rakiple karşılaşmadılar

Şaka maka adamlar sessiz sessiz ilerliyor, iyi de futbol oynuyorlar. Rotasyonları da çok iyi, gol yemeyip gol de atabiliyorlar. En tehlikeli takım şu an onlar gibi görünüyor
Emre Bello dikkat ederseniz devletin kanallarında da çok geziyor. Geçen biraz mağdur edildi, şak sözleşme de geldi .d.d
Dikkat etmemiz gereken bir ekip. Ama hak yemek de istemiyorum, namağlup adamlar, Avrupa maçları da dahil.
Çok daha tehlikeliler ve daha organizeler. Üstüne koyan bir ekip.
Ne emreyi ne de başagı severim ama onlarla yarışacağımızı düşünüyorum.

Bunlar mı şampiyon olacak küçük takım gibi şişirip duruyorlar uzun taç atmalar falan güldürmeyin beni şu takımı öven adamın futbol bilgisi sıfırdır

Beşiktaş’ın defansı kötü ofansi çok iyi
Fenerin defansı çok kötü ofansi iyi
Bizim defansımız çok iyi ofansıfımız çok kötü
Bu durumda bjk şanslı.
Bizim hiç defansı bozmadan ofansa yüklenmemiz lazım

8jkyi su ana kadar alıcı gözle 90 dk hic izlemedım fakat şikeciler hakem yardımı penaltı ve kırmızı jokeri olmadan ilk defa dün puan aldılar adanayı hakem eksik bırakmasa adana paçavraya cevirmeye baslamıstı bunu herkes biliyor
ön tarafın skorer olması önemli dogru fakat fizik kondisyonu iyi olmayan takımlar bu ligi götüremez esas belirleyici uzun vadeli fizik olacak,zamanla daha iyi anlarız
3-0'a getirdikten sonra kolay kolay geri gelinmez öyle büyük takımlara karşı her hafta her hafta. Diğer takımların Fener'den, Beşiktaş'tan ilk yarım saatte 2-3 yememeyi öğrenmesi gerekiyor önce. Biz de diğer büyükler gibi döve döve atmayı bilmeliyiz artık. Yeter cidden.

Geri
Üst Alt