Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.896
- 22.758
- 2.933
Siz bütün stad aşağı indiniz ne anlatıyorlar yav hayırdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay kolay puan kaybetmez bunlar. Berbat oynadıkları maçta bile 3 gol atıyorlar öyle ya da böyle. Bizim 5 haftada attığımızdan fazlasını adamlar bir deplasmanda atıyorlar. Bizim yarın Gaziantep karşısında kazanacağımız bile belli değilken bir de Gaziantep deplasmanına çıktığımızı düşün. Fenalaştım düşününce.Bjk onumuzdeki haftalar cortlar gibi.rakipler her mac 50 tane orta yaptırmaz,fazla duran top imkani vermez iseler,yolun sonu göründü
Yok hocam ya, cidden bugün maçın başı beş on dk hariç birşey oynamadılarBende izlemedim reiz de baktığım kadarıyla fb mesela önde presle nefes aldırmıyo rakiplere,bjk nefes alır gibi çok rahat pozisyon buluyo istediği zaman gol atabilirmiş havası var,ts zaten son şmp iyi olan kadroyuda modifiye etti başak maşakta geliyo
Hangi ekibe baksam bunlar şmp olur diyorum sadece bizi izleyince kimin olamayacağı çok net belli o sinirlendiriyo beni o kadar adam alıp 3er de maaş dağıtıp bi bok göremiyoruz
8jkyi su ana kadar alıcı gözle 90 dk hic izlemedım fakat şikeciler hakem yardımı penaltı ve kırmızı jokeri olmadan ilk defa dün puan aldılar adanayı hakem eksik bırakmasa adana paçavraya cevirmeye baslamıstı bunu herkes biliyorOnyekurulu ADS de alamadı renktaş. Kolay kolay puan vermez bunlar geçmiş olsun bence. Bizim de deplasmanlardan vura kıra kazanarak çıkmamız lazım. Bir iki maç daha kötü giderse her şey kötüye gider. Çünkü bunlar kolay kaybetmeyecek belli.
Rosiere atsaydı şu uçan tekmeyi keşke. Ona çok ayarim
Bjk orta yapiyo,tek taktik bu.nkoduya uzun top ve werghosta orta.bu macta net pozisyonları da yokKolay kolay puan kaybetmez bunlar. Berbat oynadıkları maçta bile 3 gol atıyorlar öyle ya da böyle. Bizim 5 haftada attığımızdan fazlasını adamlar bir deplasmanda atıyorlar. Bizim yarın Gaziantep karşısında kazanacağımız bile belli değilken bir de Gaziantep deplasmanına çıktığımızı düşün. Fenalaştım düşününce.