SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

Bjk onumuzdeki haftalar cortlar gibi.rakipler her mac 50 tane orta yaptırmaz,fazla duran top imkani vermez iseler,yolun sonu göründü
Kolay kolay puan kaybetmez bunlar. Berbat oynadıkları maçta bile 3 gol atıyorlar öyle ya da böyle. Bizim 5 haftada attığımızdan fazlasını adamlar bir deplasmanda atıyorlar. Bizim yarın Gaziantep karşısında kazanacağımız bile belli değilken bir de Gaziantep deplasmanına çıktığımızı düşün. Fenalaştım düşününce.

fihuu.jpg

Su serefsiz Jozefe bakin hele

Korkak yavsak hemen kacmis.

HAHAHHA

Bende izlemedim reiz de baktığım kadarıyla fb mesela önde presle nefes aldırmıyo rakiplere,bjk nefes alır gibi çok rahat pozisyon buluyo istediği zaman gol atabilirmiş havası var,ts zaten son şmp iyi olan kadroyuda modifiye etti başak maşakta geliyo

Hangi ekibe baksam bunlar şmp olur diyorum sadece bizi izleyince kimin olamayacağı çok net belli o sinirlendiriyo beni o kadar adam alıp 3er de maaş dağıtıp bi bok göremiyoruz
Yok hocam ya, cidden bugün maçın başı beş on dk hariç birşey oynamadılar

şu ana kadar zorlayacak tek ekip Alanya idi onda da puan bıraktılar.
Tekrar ediyorum, çoğu deplaseden çıkamaz bu jk.
Biz, fb, ts, konya, Antalya, başak. Ne ekiplerle mücadele etmiş de aday ben anlamadım açıkçası.
İç sahada taraftar gazı olduğundan baskılılar yoksa belli bir sistem o bu yok.
Deplasmanda hep zorlanacaklar. İkinci yarı rezillerdi, Mete yetişti.

O tekme hakeme yönelikti ayarı tutturamadı oradaki kalabalıktan

Keşke o tekme ile Mete’nin amel defterini kapatsalardı yazık oldu tekmeye

Futbolda özellikle hakeme yönelik böyle şiddet eğilimlerini son dönemde oldukça olumlu buluyorum

Böyle yapacaksın ki o hakem hak yemeyi aklının ucundan bile geçiremeyecek

Aksi takdirde maç biter talimatları sorunsuz uygular cebini doldurur evine gidip viskisini yudumlar azıcık adalet lazım ! TFF sağlayamıyorsa taraftar sağlayacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekurulu ADS de alamadı renktaş. Kolay kolay puan vermez bunlar geçmiş olsun bence. Bizim de deplasmanlardan vura kıra kazanarak çıkmamız lazım. Bir iki maç daha kötü giderse her şey kötüye gider. Çünkü bunlar kolay kaybetmeyecek belli.
8jkyi su ana kadar alıcı gözle 90 dk hic izlemedım fakat şikeciler hakem yardımı penaltı ve kırmızı jokeri olmadan ilk defa dün puan aldılar adanayı hakem eksik bırakmasa adana paçavraya cevirmeye baslamıstı bunu herkes biliyor
ön tarafın skorer olması önemli dogru fakat fizik kondisyonu iyi olmayan takımlar bu ligi götüremez esas belirleyici uzun vadeli fizik olacak,zamanla daha iyi anlarız

Kolay kolay puan kaybetmez bunlar. Berbat oynadıkları maçta bile 3 gol atıyorlar öyle ya da böyle. Bizim 5 haftada attığımızdan fazlasını adamlar bir deplasmanda atıyorlar. Bizim yarın Gaziantep karşısında kazanacağımız bile belli değilken bir de Gaziantep deplasmanına çıktığımızı düşün. Fenalaştım düşününce.
Bjk orta yapiyo,tek taktik bu.nkoduya uzun top ve werghosta orta.bu macta net pozisyonları da yok

Saka maka bir yana, bu saha girme isine bir cözüm bulmalilar. Ülkede TFF binasina ates edip hapise girmeyen ülke olmasak, sahaya gireni hapise atacaksin.

Havai fisek falan sokuyor adamlar stadi. Bir mal taraftarin biri bicakla stada girip, Martina Seles 2 vakasi yasatabilir bu gidisle

Geri
Üst Alt