SL 22/23 H:5 | Ankaragücü 2-3 Beşiktaş | MS | 4 Eylül

Bu çok sıkıntılı işte çünkü BJK'nin orta kafa gol ile şampiyon olmuşluğu var Şenollu dönemlerde. Orta kafa gol ile şampiyon olmak bunların genlerinde var. Weghorst'a çözüm bulmalı takımlar. Onun dışında kötü oynadıkları maçları kaybetmiyor BJK de Fener de sorun bu. Biz ise iyi oynadığımız maçlarda bile sıkıntı yaşıyoruz. Zaten FB ve BJK iyi oynadıklarında 5'e 6'ya gidiyor maç. Biz kötü oynasak içeride dışarıda mağlup oluruz.
Genlerine sokayim onlarin

Besiktastan cacik olmaz, bugun Nkoudou yerine Umut Merasi aldi herifler.

Azicik beyni olan dudukler besiktasi.
Vodafone'da beyinlerini çalıştırana kadar zaten rakipler 3'lük oluyor renktaş ne beyini. Deplasmanda ise kötü oynadıklarında bile böyle olacaksa benim tadım kaçar ve kaçtı da zaten.

An itibariyle mevcut tff yönetimi ligimizin daha iyi olması için hiç bir adım atmamış. Aksine daha kötüye gidiyor. Hakemler hala istediği gibi at koşturuyor. Bu kadar aleni ve taraflı yönetim sergilemeleri gerçekten içler acısı. Gelecek sene şampiyon takım dahi direkt olarak CL'ye gidemeyecek. Titanik gibi batıyoruz.

Beşiktaş’ı fneri yalayanlar şu bize verilmeyen penaltıları konuşsa keşke bunlara verilen ucuz penaltıları konuşsa keşke …
Herkes skora bakıyor. Skor onemli o baska da. Oyunları övülüyor. Bu oyunun nesini översin onu cozemedim.

Beşiktaş 2. Yarıları oyunda yok.

ankaragücünün komple kapatılması lazım

iğrenç bir camia

Şu ülkede ilk kapatılması gerekenler fbjk klüpleridir.dünyada bunlar kadar kollanıp aynı zamanda bunlar kadar ağlayan başka klüp yokdur.
Futbolcusundan yöneticisine taraftarından futbol yorumcusuna kadar türk futbolundaki en büyük engeldir bu topluluk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha 5 hafta olmuş.erken ve yanlıs yorumlar var.oynadıkları rakipler belli.tekrar tekrar saydırmayın bjknin ve fbnin fikstürünü,oynadıkları takımların savunma yerleşimlerini,hakemleri

Eleman hakeme atlamak istemiş belliki ama şansına bjklilerin arkasında duruyordu hakem.

Geri
Üst Alt