⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Ben iyi niyetli yaklasmaya calistim bu fikstür olayina ama pek mümkün degil. Tamam kimin form tutmasini önceden bilemezsin. Ama özellikle fb'nin fikstürüne bakinca iyi niyetli yaklasamiyorsun. Kimse kusura bakmasin. Adamlar Dünya Kupasina kadar maks. 1 kere Istanbul disina cikacak.

Bizim ilk 9 macin 6si deplasmanda.
hocam ikinci devreninde ilk 9 maçın altısını kendi evinde oynayacaksın. zor fikstürde liderle kafa kafaya gidelim kafi. takım oturduğunda ve kış transfer döneminde 1-2 takviyeyle biz bu işin sonuna kadar gideriz.

2+ farkla kazanmamız gerekiyor artık.
Şu anda underdog gitmek aslında lehimize. Ama camianın da özgüvenini geri kazanması adına bir noktada ağırlık koymak gerekiyor.

Gaziantep gibi formda bir takıma karşı bunu başarabilirsek hava değişecektir.

Antep çok sert ve agresif oynayan bir takım erken gol tek anahtar ,özellikle maximi kaçırmamak lazim

Yine bok gibi maç olmaz umarım
Hala mıy mıy oyun görmekten sıkıldım
Maçın yarım saati nelson bardakcı pva muslera arasında paslaşmayla geçiyor
okan bu pas futbolu saçmalığından vazgeçmedikçe sıkıcı olmaya devam edecek
vur seferoviçe çık ileri oyna dikine oyna mıy mıy mıy futbol uykusu geliyor insanın

vur seferoviçe çık ileri oyna dikine oyna mıy mıy mıy futbol uykusu geliyor insanın
Trabzon maçında bunu yapmaya çalıştık ama sağolsun Seferoviç hiçbir hava topunu alamadığı için duvara çarpıp geri döndü ataklar.

PENÇE ATMA ARSLANIM
KÜKREMEN YETER

Taktik veremem de
Ben izleyici olarak hızlı atak
Kontrollü oyun
Şut
Estetik falan görmek istiyorum
Diziliş miziliş umrumda değil ,keza taktikde
Zevk versin oyun ♟

Beşiktaş’tan sonra ligin en tempolu top oynayan ikinci takımına karşı oynuyoruz, iyi bir test olacak.

Bunu orta sahalardan önce forvetlerimiz ve kanatlarımız yapsa çoğu maçı rahat kazanırız ama kimse yapmıyor. Herkes geriye dönüp topu ayağına istiyor.
Fw ve kanadın yapamadığı zaman(ki bu sene sürekli yapamıyolar) diğer adamların asist veya gol bulabilmesi lazım,lpool bekleriyle maç kazanıyodu,fb şmp olduğunda defansıyla skor yapıyodu,inter bak kaç maçtır hakan barella brozovicle skor yapıyo bizde ileri hat harici kimse skor yapması gerektiğininde yapabileceğininde farkında değil bi sergio dolanıyo yay civarı o kadar

Maçlarımız kısır geçiyo çünkü geçmemesi mucize,beklerimiz orta yapamıyo ve kendileride skor üretecek adamlar değil en iyi ihtimalle gelip gelip sonunu getiremiyolar,forvetimiz kafa topuna çıkmıyo orta açıldığında nasıl vuracak,topsuz koşu atacak os oyuncumuz yok ordanda skor bulamıyoruz,şutta atmıyoruz,duran toplarda zaten başarısızız onuda geçtim,yunusla kerem dar alanda kötü değil ama açık alanda daha iyiler e rakipler zaten sana kapandığı için birebir de kalamıyolar,üstüne bide okanda hiçbir şey katmamış katamıyo takıma doğaçlama bi oyun var ,ne bi al ver ne bi set ne bir oyun planı onlarda yok hal böyleyken nasıl zorlanmayalımki

8 tane 1.50 lik adamla oynayıp niye duran toptan gol atamıyoruzu sorgulamak gib bişey bu

Okanı istemiyodum ama gelmesinede karşı değildim denenmeliydi ama şu ana kadar fecaat resmen,hadi hiçbirşey bilmiyo yapamıyo yaptıramıyo kendisi bizzat en sevdiğimiz presli baskılı oyunu bilen oynayan kişiydi öyle bi kadro mühendisliği yapsaydıen azından onuda yapmamış

Ft en iyi bildiği oyunu oynatsa kovulmazdı gitti guardiolanın kayığına bindi rezil etti takımı kovuldu,okanın ne oynatmaya çalıştığıda belli değil takımı doğaçlama kurup sahaya sürüyo

Pres diyo kadroya bak

Toreira,sergio,mertens,kerem,yunus,sefer

Kim pres yapacak bu kadroda yaw,iyi sette oynayamaz bu kadro kanatların top kaptırma makinesi ve forvetinde top tutamıyo

Allaha emanet gidiyoruz gomis sağolsun,şansa 2 tane atmasa daha 4. Haftada havlu atmıştık 10 tansfere ve ödenen milyonlarca paraya rağmen

bir uygulama filan olsada mac boyunca yaşar kemalin bet suratını blurlayabilsem o herifin yüzünü görünce hicbir işim rast gitmiyor

20. dkkaya kadar 1 gol bulursak +3 gol ile bitireceğimizi düşünüyorum.

şu averajı düzeltin

Geri
Üst Alt