Bunu orta sahalardan önce forvetlerimiz ve kanatlarımız yapsa çoğu maçı rahat kazanırız ama kimse yapmıyor. Herkes geriye dönüp topu ayağına istiyor.
Fw ve kanadın yapamadığı zaman(ki bu sene sürekli yapamıyolar) diğer adamların asist veya gol bulabilmesi lazım,lpool bekleriyle maç kazanıyodu,fb şmp olduğunda defansıyla skor yapıyodu,inter bak kaç maçtır hakan barella brozovicle skor yapıyo bizde ileri hat harici kimse skor yapması gerektiğininde yapabileceğininde farkında değil bi sergio dolanıyo yay civarı o kadar
Maçlarımız kısır geçiyo çünkü geçmemesi mucize,beklerimiz orta yapamıyo ve kendileride skor üretecek adamlar değil en iyi ihtimalle gelip gelip sonunu getiremiyolar,forvetimiz kafa topuna çıkmıyo orta açıldığında nasıl vuracak,topsuz koşu atacak os oyuncumuz yok ordanda skor bulamıyoruz,şutta atmıyoruz,duran toplarda zaten başarısızız onuda geçtim,yunusla kerem dar alanda kötü değil ama açık alanda daha iyiler e rakipler zaten sana kapandığı için birebir de kalamıyolar,üstüne bide okanda hiçbir şey katmamış katamıyo takıma doğaçlama bi oyun var ,ne bi al ver ne bi set ne bir oyun planı onlarda yok hal böyleyken nasıl zorlanmayalımki
8 tane 1.50 lik adamla oynayıp niye duran toptan gol atamıyoruzu sorgulamak gib bişey bu
Okanı istemiyodum ama gelmesinede karşı değildim denenmeliydi ama şu ana kadar fecaat resmen,hadi hiçbirşey bilmiyo yapamıyo yaptıramıyo kendisi bizzat en sevdiğimiz presli baskılı oyunu bilen oynayan kişiydi öyle bi kadro mühendisliği yapsaydıen azından onuda yapmamış
Ft en iyi bildiği oyunu oynatsa kovulmazdı gitti guardiolanın kayığına bindi rezil etti takımı kovuldu,okanın ne oynatmaya çalıştığıda belli değil takımı doğaçlama kurup sahaya sürüyo
Pres diyo kadroya bak
Toreira,sergio,mertens,kerem,yunus,sefer
Kim pres yapacak bu kadroda yaw,iyi sette oynayamaz bu kadro kanatların top kaptırma makinesi ve forvetinde top tutamıyo
Allaha emanet gidiyoruz gomis sağolsun,şansa 2 tane atmasa daha 4. Haftada havlu atmıştık 10 tansfere ve ödenen milyonlarca paraya rağmen