Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.145
- 35.223
- 3.758
Bugün yönetim bu hakemler için sesini cikarmazsa özellikle bu yaşar kemali bitirmezse bizim için bu lig bitmez haalandi alsak yine farketmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pozisyonlarda vardı ama iyi oynadı dersek iyi oynayana ayıp olur reis.İki golde de Yunus etkisi var yav. Kerem kötü ona lafım yok
kaptırdığı her top nedendir bilinmez kalemize direkt geliyorkerem %50 pas isabeti ile oynamış
ben böyle bir istatistik görmedim
Devam et kardeşim umarım sen haklı çıkarsın10 kişi gayet iyi oynadık tamam çok iyi değiliz ama gömmeyelim
Adi heriflerBütün spor kanallarını izliyorum. Bir Allah'ın kulu hakemi konuşamıyor. Başka diyecek sözüm yok.
Douboisin sol ayağıda var zaten. Pvadan her türlü iyi oynarDubois düzelince sol beke girmeli. Boey'i keserse şu haliyle Okan Buruk düşmanı kesilirim.
Yerli zorunluluğu elimizi kolumuzu bağlıyor. İkisini birden pek kesmek mümkün değilpozisyonlarda vardı ama iyi oynadı dersek iyi oynayana ayıp olur reis.
yunus da döküldü genel olarak.
45 sonrası sinirlerimin üst seviyede olduğu bir maç izledim. Direkt yazması gereken bir pozisyondu bence. Neyse moral olur umarım. Gomis-Seferovic-Icardi ile kafamızın en rahat olacağı bölge.Kid kaleye şut mu çekti rengim.
inşallah bi sol kanat gelecekAcil kanat transferi yapın, acil olarak buna çözüm bulunmalı.