⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Bugün yönetim bu hakemler için sesini cikarmazsa özellikle bu yaşar kemali bitirmezse bizim için bu lig bitmez haalandi alsak yine farketmez

Yunus ve kerem kenarda iyce bir kendilerine gelsinler.

BAY ve Emre akbaba Sahaya

Pva Denen futbol katili yaptigi hatalar Nasil tahamul edilir anlamiyorum yedigimiz golde yine bos Alani savunuyor ardindan a.kerim pozisyonu cocukla oynarcasina kayib ediyor.

Bu zor macin en buyuk kazanci kazanma istehi. Sampiyonluk bu tur maclari kimin daha cok istemesi ile belirlenir.

Ayri not... hoca hoca ise keremde yunusda bir sonraki mac yedek. En cok isteyen ve hak Eden giyer formayi!

kerem ve pva'ya bi çözüm bulunsa

sahaya 15-20 kişilik bi takım gibi çıkacaz zaten güç olarakta nerdeeeeeeeeee

Sevgili yöneticiler çok küfür ettim..Şu galibiyetin hatrına ceza vermezseniz sevinirim..ama oluru yoksada canınız sağolsun.cezamızı çekeriz.

İkinci yarıyı seyredemedim..Hiç umudum yoktu.Maçkolikten heyecanla sürekli canlı skora baktım..sinirden elim ayağım titriyordu.

İlahi adalet diyorum.Bunun başka bir açıklaması yok.

Sadece şunu söylüyorum.Ulan birazcık doğru transfer lan birazcık doğru trasnfer şu takım ligin içinden geçecek ama bir türlü şu transferleri doğru ve uyumlu bir şekilde yapamıyoruz.yahu önğmüzde boey örneği var.Arkadaş atlet adam alacaksın.Hızlı adam alacaksın.Vura vura gideceksin.Biz tam tersi çok ağır oyunculardan kurulu bir takım kuruyoruzzÇıldırıcam.Bunu yapsak bu namussuzz hakemlerde engelleyemeyecek bizi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt