⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Figeredo ve ribeiro bunlar gibi simsekten cakilmis gibi oyuncu yok birdaha. Ama her mac. Bizim maclarda hakemler zaten hazir beklemekte olduklari icin daha da cok yapiyorlar.

O hücumdaki topçuların kalitesizliğinden kaynaklanıyor. Kerem ve yunusu konuşmaya gerek yok sefer de bitiricilik konusunda üst düzey değil
sefer bu degil yanı bukadar rezil degil o yuzden hala şaşkınım sorun ne diye
yunus takım için oynuyor
kerem ise sadece ama sadece kendisi için oynuyor kerem çıkmasa bu maçta 1 puan bile zor alırdık bence ,mertens mac boyunca kereme bakıyor napıyor bu cocuk diye

oğlum ben galibiyet golünü hatırlamıyom la sinirden dur bakayım

Takim bugun kopek gibi kostu istedi denedi, helal olsun.

Cogu oyuncuda kosacak hal kalmamisti. Torreira ile Oliviera cok yoruldu. Berkan hamlesi cok dogruydu, adamin isi bu.
O yüzden hep söylerim Berkan bize lazım çok çabuk yiyoruz bu adamı , ikinci yarı yorgunluklarda girerse enerji getirir ortasahaya geçen haftada getirdi bu haftada.

bu ne saçma bi karardı cidden?

ya kararı geç orda ne sacmaladık onu konusalim. barişin seferin tarafına sürdüğüne mi yanarsın, kafasını kaldırsa yunus bombos onu görmemesine mi. oyuncuların birbirine tokusmasına mı? inanılacak gibi değil gercekten. bu kadar büyük maça çıkmıs adamların yapacağı iş değil.

maç 2 den sonra 3 ü rahat bulabilecekken sacmaladık gene. oyuncular bencil mi kör mü heyecanlı mı çözemedim. ama yok olmuyor ilerde elimiz ayağımıza giriyor bir şekilde.

bugün gollerin ikiside kısmetimizden. gol falan bulamıyorduk. atak oynayabilirsin, isabetli şut atabilirsin, en fazla orta kesen takım da olabilirsin, direklere takılabilir ona da ok sonuca bakarım ben girmiyor yaw girmiyor top kaleye. bu basiretsizliğimizi kıramazsak boku yedik bir noktaya kadar sıcrayabiliriz. sezon başı alışma süreci vs diye düşünüyorum. daha doğrusu düşünmek istiyorum.

herşeyden bagımsız okan hoca ,bu takımın bitiricilik sorunun çözmeli bu konuda ligin son sırasındayız kabul edilemez.
2. golde Seferoviç yerdeki kaleciye nişanladı topu az kalsın o da kaçıyordu. Gerekirse bitiricilik, şut çalıştıracak özel antrenör getirilsin artık bir de takımca bir hamam yapmalıyız bu maçta da 2 direğe çarpan topumuz var.

Ne yapay zekası yav yediniz mi harbi. Elemanın biri pythonda random çeken 10 satır kod yazmış kilitlemiş, paket program içine bakamazsın diye de yalanı basmışlardır. Bunlar da içini inceleyecek zeka olmadığından yutturuyorlar.
Konu dışına çıkmayacaktım ama spoiler içine aldığım bölüme bak

herifler şu uygulamanın 15 gün reklamını yaptı. Ülkede kurumlarda yazılıma bakış açısı max bu.

Altı üstü 300 satır kod ile yağ gibi akan basit ama etkili hakem atama sistemi yazarsın.

Tamam işte, 10 satırlık kod yazıp gerçek rastgelelik logic (mantık) numara çeken sistem yazamazsın. En fazla "pseudo random generator" yani sözde rastgelelik (ilizyon) gibi dandik birşey olur.

Hadi ben pseudo random generator olayına da razıyım, ama dışardan hiç bir müdahaleye izin vermeyecek.

Ya yapay zeka kullanıyoruz demeyecekler, ya da kullandıkları yapay zeka gerçekten kaliteli olacak.

Ben tek satır kod yazarak da pseudo random sayı çekebilirim. Örnek, rastgele 1 - 100 arasında bir sayı verir:

rastgeleSayı = Math.floor((Math.random() * 100) + 1);

Kaldı ki, dandik bir rasgelelik sistemi kullanılsa bile, Galatasaray'a atanan hakemlerin çekilmesi neredeyse imkansızdır.
Sözde yapay zeka, hakemi ve VAR'ı direk Galatasaray düşmanı olan hakemleri veriyor.

Son düzenleme:
11-12 sezonunda da bir Antep maçımız vardı 9 kişi kalıp 4-2 kaybetmiştik kaybedilmesine rağmen şampiyonluk mesajını almıştık orada. Yediği golden yediği karttan demoralize olan oyunu bırakan takım görmek istemiyoruz artık Galatasaray budur.

Geri
Üst Alt