⚽ SL 22/23 H:5 | Galatasaray 2-1 Gaziantep FK | MS | 5 Eylül

Dusununce haksiz degil Kerem kirmizi gorebilirdi es gecti.
Alakası yok Kerem topa vuruyor orada Antep'li oyuncu ayağını sokuyor. Maçlarda böyle pozisyonlar hep oluyor kırmızı verildiği de olmuyor neredeyse. Akbaba'nın ayağının kırıldığı pozisyon vardı sanırım 2. kırıldığı zaman Akbaba topa müdale etmek istiyor ayağını koyuyor oyuncu topla birlikte Akbaba'nın ayağına vuruyordu sonuçta kart bile verilmemişti ve doğru karardı. Objektif olacaksınız diye kendinizi kasıyorsunuz da bari olmayacak kırmızıya bari kırmızı değmeyen.

Kırmızıya kadar oyunumuz gayet iyiydi. En iyi ilk 45'imizi oynuyorduk. Sonrası ise büyük bir karakter testi oldu takım için. Bugün sezona olan inancım arttı. Tüm Galatasaray düşmanlarını üst üste koyacağız, başka yolu yok.

Topa ilk müdahaleyi yapan kerem, topa dokunan kerem. Pozisyon içinde oluşan şeye kırmızı verildiği nerede görülmüş?
Objektif olalım derken bokunu çıkarmayalım lütfen
Alakası yok Kerem topa vuruyor orada Antep'li oyuncu ayağını sokuyor. Maçlarda böyle pozisyonlar hep oluyor kırmızı verildiği de olmuyor neredeyse. Akbaba'nın ayağının kırıldığı pozisyon vardı sanırım 2. kırıldığı zaman Akbaba topa müdale etmek istiyor ayağını koyuyor oyuncu topla birlikte Akbaba'nın ayağına vuruyordu sonuçta kart bile verilmemişti ve doğru karardı. Objektif olacaksınız diye kendinizi kasıyorsunuz da bari olmayacak kırmızıya bari kırmızı değmeyen.

:asd:

Tamam işte, 10 satırlık kod yazıp gerçek rastgelelik logic (mantık) numara çeken sistem yazamazsın. En fazla "pseudo random generator" yani sözde rastgelelik (ilizyon) gibi dandik birşey olur.

Hadi ben pseudo random generator olayına da razıyım, ama dışardan hiç bir müdahaleye izin vermeyecek.

Ya yapay zeka kullanıyoruz demeyecekler, ya da kullandıkları yapay zeka gerçekten kaliteli olacak.

Ben tek satır kod yazarak da pseudo random sayı çekebilirim. Örnek, rastgele 1 - 100 arasında bir sayı verir:

rastgeleSayı = Math.floor((Math.random() * 100) + 1);

Kaldı ki, dandik bir rasgelelik sistemi kullanılsa bile, Galatasaray'a atanan hakemlerin çekilmesi neredeyse imkansızdır.
Sözde yapay zeka, hakemi ve VAR'ı direk Galatasaray düşmanı olan hakemleri veriyor.
Yalan yav bunların sürüsünün ağzındaki allah lafı bile hikaye yahu.
Bir sistem daha ilk haftadan patlamaz ya. Eskiden daha iyiydi arada da olsa doğru işler oluyordu.
Bunların yapay zekasına da, iyi niyetli olduklarına da inanmıyom inanmıyom.

Yalan yav bunların sürüsünün ağzındaki allah lafı bile hikaye yahu.
Bir sistem daha ilk haftadan patlamaz ya. Eskiden daha iyiydi arada da olsa doğru işler oluyordu.
Bunların yapay zekasına da, iyi niyetli olduklarına da inanmıyom inanmıyom.
Bende inanmiyorum. O yüzden dedim kaynak kodunu incelemek istiyorum diye. Ne bok olduğu ortaya çıkar.

yapay zekasına soktumun sistemi dödürüp döndürüp aynı hakemleri veriyor maclara. sahaya vermese var'a veriyor. her zaman söylüyorum bu ülkeye yabancı hakem sart oglu sart. oyunun iyiliği içinde, herkesin gönlünün rahatlığı içinde, futbolumuzun geleceği içinde şart. çamura batmıs hemen hemen herkesin önyargıyla yaklastığı adamlardan hayir falan gelmez. kulüpler birliği napip edip bunu tasımalı tff ye. baskılarlarsa getirirler. ülkenin geleceği için çok kritik iş olur. oynatan hakem istiyoruz. bak nası gelişiyor lig sonra. bu mallardan bir bok olmadı olmaz! ligin kalitesini yerlere çeken, kendilerince maça balans çeken bu adamlardan kurtulmamız lazım. her konuda yükselişe geçeriz bakın.

Şunuda söyleyelim bizim ofsayt olan gol ofsayt değil,antebin attığı gol ofsayt net olarak açılarla oynanıyo

Bi ara fb bein ayarlıyo diyodu bunları doğruymuş meğer

Takım 10 kişi 2-1 yakalamış yorulmuştur defansa çekiliriz derken 3 tane çok ciddi atak yaptık rakip 11 kişi oynamasına rağmen nasıl bir kondisyonumuz varsa 4'e 1 pozisyon dahi yakaladık. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

yapay zekasına soktumun sistemi dödürüp döndürüp aynı hakemleri veriyor maclara. sahaya vermese var'a veriyor. her zaman söylüyorum bu ülkeye yabancı hakem sart oglu sart. oyunun iyiliği içinde, herkesin gönlünün rahatlığı içinde, futbolumuzun geleceği içinde şart. çamura batmıs hemen hemen herkesin önyargıyla yaklastığı adamlardan hayir falan gelmez. kulüpler birliği napip edip bunu tasımalı tff ye. baskılarlarsa getirirler. ülkenin geleceği için çok kritik iş olur. oynatan hakem istiyoruz. bak nası gelişiyor lig sonra. bu mallardan bir bok olmadı olmaz! ligin kalitesini yerlere çeken, kendilerince maça balans çeken bu adamlardan kurtulmamız lazım. her konuda yükselişe geçeriz bakın.
Yav hani var için hakem getirecekti bunlar. Alayı gaz operasyonu ya lan.

Kendinize gore kural yapmisiniz ya ben daha bisey demiyorum :asd:

Aklin yolu birmis :asd:
Kendime göre kural yapmadım sana örnek pozisyonu bile yazdım, tabi objektiflik oynayacağız ya kırmızı olmayan şeyi kırmızı dememiz lazım yoksa nasıl objektiflik kasacağız dimi ama. Objektiflik kasacağınız diye kendi tuttuğunuz takımın hakkını bari yemeyim. Kal sağlıcakla:hat:

Geri
Üst Alt