Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 428
Firazof laz şenorBu Yusuf’u milli takıma almayan hangi mal dı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Firazof laz şenorBu Yusuf’u milli takıma almayan hangi mal dı?
Bugün Abdülkerim yerine oynayan Emin'in yarattığı zaafları iyi analiz edebilirsek ne dediğim daha net anlaşılır.valla Kazımcan napar bilmiyorum da bence abartı burası. zannetmiyorum o kadar facia olacağını. şahsen dubois'te orada kullanılabilir solda ki performansı nasıldır bilmiyorum da tecrübesiyle ve zihinsel özellikleriyle sorun yaşayacağını zannetmem sol da. pva'dan da daha faydalı olacaktır
Doğuştan olanları da gördükmertens doğuştan galatasaray'lı olabilir mi acaba?
Bu yaptigimiz paslar yan pas geri pas degil dikine dikine atilan paslar. Okan hocayi tebrik ediyorum
O çıktıktan sonra gol yiyene kadar baya sallandı zaten takım nitekim golü de yedik. Sanki miçö alana kadar yedepe bi tane daha sergio tipinde bi adam alsak daha iyi olurmuşOliveira cok klas,evet basit top kaybi yapiyo ama takimi rahatlatiyo mertensle.bunu anlayacaksınız.fazla rahatlığından top kaybediyo
Kardeşim Luyindama mı olsaydı onun yerineYalnız emin yetersiz gibi stoperde hava topu falanda alamıyor