⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
valla Kazımcan napar bilmiyorum da bence abartı burası. zannetmiyorum o kadar facia olacağını. şahsen dubois'te orada kullanılabilir solda ki performansı nasıldır bilmiyorum da tecrübesiyle ve zihinsel özellikleriyle sorun yaşayacağını zannetmem sol da. pva'dan da daha faydalı olacaktır
Bugün Abdülkerim yerine oynayan Emin'in yarattığı zaafları iyi analiz edebilirsek ne dediğim daha net anlaşılır.

Oliveira cok klas,evet basit top kaybi yapiyo ama takimi rahatlatiyo mertensle.bunu anlayacaksınız.fazla rahatlığından top kaybediyo
O çıktıktan sonra gol yiyene kadar baya sallandı zaten takım nitekim golü de yedik. Sanki miçö alana kadar yedepe bi tane daha sergio tipinde bi adam alsak daha iyi olurmuş

Fark atacağımız bir maçı yine son dakikaları stresli geçirdik. Çok pozisyon harcıyoruz onun dışında takımın hırsı ve azmi çok iyi okan hocam takımı özellikle hücumda iyi oynatıyor bitiricilik çalışması lazım forvet elemanlarının

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf Kerem Ya da Yusuf Yunus ikilisi mutlaka kadroda şart oğlu şart müthiş verkaçlar yaptılar

Sergio'ya artık Cuma günü gol attırırız yeter ya yeter 50 bin kişi ne yapıp edip attıracağız bu nasıl şanssızlık

Mertens her turlu oynar bu arada. Herif acayip oyunu yonelndiriyor top calisi falan inanilmaz kesmek yemez..ba 45 dk o.45 dakika yusuf oynayabilir baskasi oynayabilir 5 degisiklik hakki muazzam dengeli oyuncular var.

aspordakı herife bak kazandığımız mac sonrası transferde kım nekadar harcamıs dıye haber gırıyor. mustafa muhammedın parayı falan katıp 18 m zarara sokmus bızı

Bizim ortasahaya aslında miço lazım yakim düşünce anında torreira ve miço yapmalıyız başka çözümü yok

Takım savunmasını seviyesi artmalı ve son dakikalardaki laubalilik yapılmamalı bir daha 2. gol hiç yakışmadı şu maça.

Geri
Üst Alt