⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Bugün Abdülkerim yerine oynayan Emin'in yarattığı zaafları iyi analiz edebilirsek ne dediğim daha net anlaşılır.

emin'in zaaf yaratması doğal, tecrübe kazanması lazım. rotasyon için değerli emin, gelecekte geliştirebilirse kendini yarın öbür gün para kazanabilir kulüp. PvA yerine orada daha iyi bir isim isteniyor sadece. Zaten oyuncu profili olarakta baktığında sağ tarafta diyelim ki Boey kullanılacak örnek veriyorum, sola da yine o profilde PvA koyduğunda bence taktiksel açıdan daha fazla zaafın oluyor. Dubois tarzı, Mariano tarzı bir bek oyuncusu eklemen diğer bölgeye daha büyük avantaj. İki bekte atletik olmamalı ikisi de profil olarak birbirinden farklı olmalı bence

Bu takım ileride orta açmak yerine ara pasla sokulmayı çalışmalı forvetlere mutlaka hücum oyunu çalıştırmalı okan hoca şut çektiğimiz çoğu pozisyonda paslaşarak girseydik net goldü

emin'in zaaf yaratması doğal, tecrübe kazanması lazım. rotasyon için değerli emin, gelecekte geliştirebilirse kendini yarın öbür gün para kazanabilir kulüp. PvA yerine orada daha iyi bir isim isteniyor sadece. Zaten oyuncu profili olarakta baktığında sağ tarafta diyelim ki Boey kullanılacak örnek veriyorum, sola da yine o profilde PvA koyduğunda bence taktiksel açıdan daha fazla zaafın oluyor. Dubois tarzı, Mariano tarzı bir bek oyuncusu eklemen diğer bölgeye daha büyük avantaj. İki bekte atletik olmamalı ikisi de profil olarak birbirinden farklı olmalı bence
Bence de ama o ayrı konu. Ben şu an ki kadro içindeki duruma göre yazmıştım.

Geri
Üst Alt