- 17 Ağustos 2009
- 41.851
- 30.234
- 3.448
Oyun içindeki en büyük zaafımız Emin'di.Emin çok iyiydi. Abdülkerim boşuna alınmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun içindeki en büyük zaafımız Emin'di.Emin çok iyiydi. Abdülkerim boşuna alınmış.
Gomisin ölüsü yeter 3 defans oyuncusu tutamıyor boğa gibi ottız santimBi parantezde gomise acalim müthis oynadi helal olsun. Icardi transferi yaramis bayagi mücadele etti gomis
Bu puanlama bence yanlış boey net 10 olmalıydı bu maç boeye yazar
Yok deve.Oyun içindeki en büyük zaafımız Emin'di.
jkye patlarız umarım .d.dBöyle bariz üstün oynadığımız maçı zor şekilde kazanıyor olmak can sıksa da her hafta daha iyiye gittiğimiz gayet net. Bir gün birine 7-8 golle patlayacağız da bakalım kime denk gelecek.
Bugün Abdülkerim yerine oynayan Emin'in yarattığı zaafları iyi analiz edebilirsek ne dediğim daha net anlaşılır.
Yusuf yabancı mı?Yusufu ilk 11 yapip mertensi hamle oyuncusu yapabilirz
Ama care arkada en az 2 turk yapmakta
Bence de ama o ayrı konu. Ben şu an ki kadro içindeki duruma göre yazmıştım.emin'in zaaf yaratması doğal, tecrübe kazanması lazım. rotasyon için değerli emin, gelecekte geliştirebilirse kendini yarın öbür gün para kazanabilir kulüp. PvA yerine orada daha iyi bir isim isteniyor sadece. Zaten oyuncu profili olarakta baktığında sağ tarafta diyelim ki Boey kullanılacak örnek veriyorum, sola da yine o profilde PvA koyduğunda bence taktiksel açıdan daha fazla zaafın oluyor. Dubois tarzı, Mariano tarzı bir bek oyuncusu eklemen diğer bölgeye daha büyük avantaj. İki bekte atletik olmamalı ikisi de profil olarak birbirinden farklı olmalı bence
yazık ya bu kadar kaçana, inşallah icardi gelecek dertler bitecek.
Yuh ya. Sosyal medyaO da Mertens gibi çıkarsa sorun büyük olur