⚽ SL 22/23 H:6 | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray | MS | 11 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• 0

Oy: 0 0,0%
  • 1

• 2

Oy: 1 0,6%
  • 3

• 4

Oy: 1 0,6%
  • 5

Oy: 6 3,4%
  • 6

Oy: 10 5,6%
  • 7

Oy: 64 36,0%
  • 8

Oy: 70 39,3%
  • 9

Oy: 15 8,4%
  • 10

Oy: 11 6,2%

• Kullanılan toplam oy
    178
  • Anket kapatılmış .
Bakalım 4 5 gol attığımız günleri gorebilecekmiyiz
Yükleniyor konyaya patlicaz. Yeterki böyle oynayalım. Her bir oyuncu diğer takım arkadaşı için oynadığı sürece artarak devam eder performansimiz. Takım oluyoruz. Çok değerli.

GscimbomMobile

Bu arada tanrı bizim erken öne geçtiğimiz maçta rakibe acısın yeminle gol şov yapar bu takım. Geride olmamıza rağmen bu takım atar yener diyoruz, müthiş bir his.
eski GSmiz döndü diyebiliriz. Son dk goller, geriye düşse de maçı koparmalar, deplase de kayıpsız gitmeler. :emrah:

Kusura bakmayın ama takım geçen hafta daha iyi oynamıştı.

Şu boktan rakibe 2 gol verdik daha da söyleyecek bir şey yok.

Bu takımın set hücumu oynamasından bıktım, ama kadro mühendisliği başka bir ihtimal de vermeyecek belli ki.

Bu arada düşman takımlardan biri ile oynadık. Deplasmanda yendik. Kuduruk ağızlarından köpükler saçarak oynayabilirler bundan sonraki maçlarında. Arena'da görüşürüz.

İnşallah bundan sonraki yıllar için, bunlarla oynayacağımız son bir maçımız kalmıştır Arena'da.

Sene sonunda inşallah alt lige oradan da amatöre.

Yusuf yabancı mı?
Bu kural çıktığında ilk 11 in hepsi yabancı olabiliyordu ,yani kural revize edildiğine göre ,çifte pasaportu olan oyunların değerlendirilmesi de yeniden revize edilmelidir.
Eksik veya yanlış bilgi verdiysem arkadaşlar beni düzeltebilir mi

Bu takımın set hücumu oynamasından bıktım, ama kadro mühendisliği başka bir ihtimal de vermeyecek belli ki.

1-0 kazanınca da bu böyle gitmez diyorsunuz bir şeylerden mutlu olun yav artık. 50 bin kişinin önünde daha iyi oynaması normal değil mi?

Bu arada düşman takımlardan biri ile oynadık. Deplasmanda yendik. Kuduruk ağızlarından köpükler saçarak oynayabilirler bundan sonraki maçlarında. Arena'da görüşürüz.

İnşallah bundan sonraki yıllar için, bunlarla oynayacağımız son bir maçımız kalmıştır Arena'da.

Sene sonunda inşallah alt lige oradan da amatöre.
Merak etme haftaya nasıl oynadıklarını göreceksin
Koşmayacak bile köpek oğlu köpekler
Dertleri bizle

Bizim tekerimize çomak sokmak isteyen kim varsa parmaklarını keseceğiz..

Deplasmandasin

Ev sahibi ekibin reaksiyon vermesi normal
Ayriyeten iddaasina girelim biz haric bu pasa 1 2 takima takar
Yeni td ile duzelmisler
Birde hajradinovic diye bir adamlari var en iyi anadolu topcularindan biri

Ayriyeten bugunde cok iyi oynadik

Forumda yazilanlara inanamadim mac sirasinda

Olm orta sahaya mico defansa da danimarkali oyuncu vardi dimi oha lan hoca olsam kafayi yerdim bak.

Geri
Üst Alt