SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Çiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.
sen lucescu zamanını hatırlıyor musun renktaş

Son 5 yılda izlediğim en kötü Fener maçıydı.Keşke hiç açmasaydım

Adamlar bütün maçları evlerinde oynamış

Kim çekti olum bu fikstürü

Şu savunmaya 1 gol bile atamadilar reziller
Farioli coplugunu kovmazlarsa daha çok rezil.olur bunlar

Maçı izlemiyorum 2 günde 1900 km yapıyorum. Dün bjk maçını izledim telden ama bu maça değmez. 10 dk izledim tiyatroyu yeterli. Trabzonun siniriyle bir kez daha sinirlenemem. Birazdan film açar sesiyle uyurum

O konya bu fenere pozisyon vernedi napacaz simdi
Yahu olabilir. Fener bir seri yakaladı her maç 3 atacak gibi hava var. Bizde o yok onu anlatmaya çalışıyorum.

Konya 10 kişi kalmış. Oyuncu kaleye geçiyor 1 pozisyonumuz yok. Gidiyoruz geri pas yapıp maçın bitmesi için uğraşıyoruz. Normal mi bu sence?

Takır takır pas yapıp kaleye şut ceksen tutamayacak zaten oyuncu.

netflix stari FT hocamda alanyanin futbol taktigini oynatiyordu bize geriden paslasmalar kaptirmalar, taylan geldi aklima 😂

bizim elimiz armutmu topluyor 😂
Senin fikstürünü öyle ayarlamışlar ki yarıştan kop. Penaltını vermiyorlar, bugün Ts ye veriyorlar ya da Fb aleyhine vermiyorlar. Daha ne kadar yenebileceksin hakemi ? Hakkını masa başında savunmadıktan sonra kaybetmeye mahkumsun.

Yahu olabilir. Fener bir seri yakaladı her maç 3 atacak gibi hava var. Bizde o yok onu anlatmaya çalışıyorum.

Konya 10 kişi kalmış. Oyuncu kaleye geçiyor 1 pozisyonumuz yok. Gidiyoruz geri pas yapıp maçın bitmesi için uğraşıyoruz. Normal mi bu sence?

Takır takır pas yapıp kaleye şut ceksen tutamayacak zaten oyuncu.
sen lucesu zamanını hatırlıyon mu ?

Geri
Üst Alt