Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.641
- 3.000
- 458
Ooo muslera 4 0 ı görsün topu evine götürür.Ne hızlı başlamasıÇünkü Konya'dan baskı yiyorduk. 4-0 önde olunan maçta herkes hızlı başlamak ister zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo muslera 4 0 ı görsün topu evine götürür.Ne hızlı başlamasıÇünkü Konya'dan baskı yiyorduk. 4-0 önde olunan maçta herkes hızlı başlamak ister zaten.
alanyanin ayakta duracak hali yok 8tas bunlari duman eder önde karsiliyo defanslari hizli sarkan oyuncuya bakar örnegin rennes maci.çok gol atıyorlar ondan herhalde. jkden umudunu kesenler yine buraya döndü. dsgsgd
sen lucescu zamanını hatırlıyor musun renktaşÇiğdem hanım, gerek antep gerek konya maçını zor bela kazandık. Ben şahsen endiselendim puan kaybi geliyor diye. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim. Maçı söküp rahatlayamiyoruz. Ve bunu yapamadığımız sürece puan kaybı yaşayacağız.
bizim elimiz armutmu topluyor2023 de seçim var son 4 sene tüm büyük takımlar şampiyon oldu, sıra 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermekte.
Yahu olabilir. Fener bir seri yakaladı her maç 3 atacak gibi hava var. Bizde o yok onu anlatmaya çalışıyorum.O konya bu fenere pozisyon vernedi napacaz simdi
Aynen sezon başlamadan bende yazmıştım bunu2023 de seçim var son 4 sene tüm büyük takımlar şampiyon oldu, sıra 8 yıllık şampiyonluk hasretine son vermekte.
Senin fikstürünü öyle ayarlamışlar ki yarıştan kop. Penaltını vermiyorlar, bugün Ts ye veriyorlar ya da Fb aleyhine vermiyorlar. Daha ne kadar yenebileceksin hakemi ? Hakkını masa başında savunmadıktan sonra kaybetmeye mahkumsun.bizim elimiz armutmu topluyor![]()
sen lucesu zamanını hatırlıyon mu ?Yahu olabilir. Fener bir seri yakaladı her maç 3 atacak gibi hava var. Bizde o yok onu anlatmaya çalışıyorum.
Konya 10 kişi kalmış. Oyuncu kaleye geçiyor 1 pozisyonumuz yok. Gidiyoruz geri pas yapıp maçın bitmesi için uğraşıyoruz. Normal mi bu sence?
Takır takır pas yapıp kaleye şut ceksen tutamayacak zaten oyuncu.
Kovmasınlar bu saatten sonra bizim maça kadarŞu savunmaya 1 gol bile atamadilar reziller
Farioli coplugunu kovmazlarsa daha çok rezil.olur bunlar
Ooo muslera 4 0 ı görsün topu evine götürür.Ne hızlı başlaması