SL 22/23 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Alanyaspor | MS | 18 Eylül

Fbnin fikstur cok basit ve 6 macin 4unu icerde oynadilar

Bizim fiksturden max 10 puanla falan cikabilirdi bu salaklar

Yahu olabilir. Fener bir seri yakaladı her maç 3 atacak gibi hava var. Bizde o yok onu anlatmaya çalışıyorum.

Konya 10 kişi kalmış. Oyuncu kaleye geçiyor 1 pozisyonumuz yok. Gidiyoruz geri pas yapıp maçın bitmesi için uğraşıyoruz. Normal mi bu sence?

Takır takır pas yapıp kaleye şut ceksen tutamayacak zaten oyuncu.
Bizim takimin kimyasi oturmadi bu birincisi fizik güç olarak iyiyiz ama 11 imizi bulamadik. Daha iyi olmalıyız. Onu anlarım

Fener deplasman görmedi. Kasımpaşa ve konya oynadılar.

Kasımpaşa 10. Dakikada 10 kişi kaldı ve garip hocası gitti 4 maçta 3 galibiyet aldılar sadece bize yenildiler

Konya evinde bile oynamadı. Eskisehirde oynadılar pozisyon vermediler.

Bunlar doğru düzgün maç görmediler. Hele biraz deplasman görsünler. Daha çok değişir bazı şeyler

Ha bizde kanatlarda değişikliğe gitmemiz lazim. Okan hoca çare bulamazsa işimiz zorlaşır tabi

Antep maçını 60 dakika 10 kişi oynadık ve kazandık.

2. Yarıları dikkat et hep ustunuz bütün takimlara. Biraz daha çalışmamız gerek

Bir de oyuncular değişti ama oyunları pek değişmedi
Bizde yusuf falan girince arka arkaya çalım denemelerinde habire kaptırıp 10 kişiye üstünlük kuramadık
Yani burası kendine oynayacağın yer değil, 10 kişi kalmış rakibe oyunu açacağına habire çalım denemek de kızdırmıştı, şimdi yine aklıma geldi

buna penalti diyorsan tsdekide penalti adi herifler torreiranin sutunda!!!!

Misal bu hafta Konya liderdi yenip lider olduk.
Şimdi Milli aradan sonra rakibin formda bir ADS. Liderliği paylaşıyoruz. Üstüne kendini bulmuş Kayseri geliyor. Bize rakipler geldiğinde zaten en kötüsü bile form tutmuş halde oluyor. Bu tabi ki bir bahane değil, bizim de eksik olduğumuz yerler var. Hiç sevmiyorum hakem diyeyim, fikstür cart curtta diğer maçlara bakınca verilen penaltılar olsun, verilmeyenler olsun skora etki eden kararlar da olduğundan bir durup düşünüyorum, biz niye hakemi yenmek de zorundayız ki....

Geri
Üst Alt