⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Ortsahada bi yerli şart,berkan-hamza-barandan biri.oliveira daha ilerde,yusuf demir sol kanatta

Ezilmedi aga takım, ikinci yarı saçma sapan bi maç oldu, Konya full topa sahip olan takım organize olan takım, 1 kere bile organize olamadılar hiç de endişe etmedim maçta kaybedecez diye.
2.yarı kısmen daha iyidik tabıkı fakat bu macı ısrarla söylüyorum okan hocanın oyunu yanlıs okuması ve oyuncu tercıhlerı bu hale getirdi

emin ben gol yedirecem diye bagırıyor cocuk ama almadı oyundan

ortasaha miçoyu al diye bagırıyor 90da alıyor

yunus ben her topu rakibe vericem diyor yine alamadı oyundan

tüm bunlara ragmen konyaya ragmen 3 puan güzel hoca umarım ders cıkarır

Bizden daha güçlü, en azından bir oyun anlayışına sahip olan, diri bir takıma karşı 3 puan aldık. Tebrikler.

Ic sahada taraftar değişmeli ve dönüşmeli,boyle olmaz

Kerem gününde değildi bu maç icin beğenmedim.
Aanholt 100lerce bindirme yapıp 1 isabetli orta/cevirme yapamadı takdire şayan. Bu ikisi olunca zaten sol kanat iptal olmuş oluyor. Rakip kalecisi atılmış 10 dakika var insan bir uzaktan şut denemez mi yav. Çok şükür kazandık bu puanlara hep ihtiyacımız olacak. Büyük takım kötü oynasada kazanmayı bilmeli.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Takımda kim gelirse gelsin kim olursa olsun şut cekerken topu kaldıramiyor.
Abicim yeter daha. Koydugumun amator takimlari orta sahsdsn 90a atıyor her hafta aynısı lan rastgele vuruyor adam 90a gidiyor. Bizim oyuncular kaleye 7 metreden yerden plase atacaklar. Bak net söylüyorum koyarım plasenize.
Herif geçen sene 39 metreden 90a takiyor aynı adam geliyor yerden kaleciye alıştırma pası atıyor.

Adama cinnet geçirtmeyin

Geri
Üst Alt