⚽ SL 22/23 H:7 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 16 Eylül

Oyunumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    166
  • Anket kapatılmış .
Oyle ya da boyle son 4 macini kazanmis ustelik gol dahi yememis bir takima karsi guzel ve olumlu bir galibiyet. Cok fazla cikarmamiz gereken derste mevcut. Bizim acimizdan onemli bir kazanim oldu bu mac ve hasarsiz gectik (kart, puan, sakatlik vs..).

Evet çok iyi değildik ama böyle maçlarda skora bakılmalı bu iş çocuk oyuncağı değil. Herkes PC oyunu gibi bakıyor olaya. Bu işin yarısı psikolojiktir. Nereden biliyorum ; 88! Den bu yana yaşadığım şampiyonluklardan biliyorum.

Yalnız musleranin yediği jenerik gölü her kaleci yiyebilir. Net şekilde maçı alma nedenimizde Muslera. Bu sene çok formda Allah sakatlık vermesin

Dogrusunu 2 net kurtarisi var. Ilk yaridaki refleks guzeldi ancak o golu yeme sebebi onde olusu yoksa bence ortalama bir gol.

Bu pozisyonda artı taraf çok kişiyle ceza alanına girmişiz eksi taraf yunus pas verse Oliveira bomboş köşeye bırakacakmış o vuramasa Kerem atardı.

Şu son pasları bir türlü beceremiyoruz şurada Icardi bomboş ofsaytta da değil sadece bu pozisyon da değil en az 5 tane böyle ara atıp skoru alabileceğimiz pozisyonlar var. Yunus ve Kerem gibi içe kat eden kanatlarımız varsa bence bunları yapmaları lazım gol yaptırmaları gerekiyor. 6-4 pozisyonda topu ezdik. :asd:
Dikine degil ya ve geri oynama hastalığı var takımda.

demin fikstüre baktım, yine fenalık geçirdim, aralıklı üst üste iki maç rahat edeceğimiz bir maç yok ya.
Bu nasıl şey. İkinci yarı avantajını düşünüp sakinliyorum artık........

Bu pozisyonda artı taraf çok kişiyle ceza alanına girmişiz eksi taraf yunus pas verse Oliveira bomboş köşeye bırakacakmış o vuramasa Kerem atardı.
Son pas işini çok iyi çalışmamız lazım. Özellikle kerem ve yunus oynadıkları bölgeler gereği o işi daha iyi yapmalılar

Son pas işini çok iyi çalışmamız lazım. Özellikle kerem ve yunus oynadıkları bölgeler gereği o işi daha iyi yapmalılar

Aslinda son pas degilde, ondan bir onceki secimlerimiz gecen seneye gore cok daha iyi olsada hala zayif. Bunun sebebi genc oyuncularimiz, yeni olusumuz vs.. ama dogru, bir onceki paslari en dogru secimi yaparak kullansak cok daha iyi olacagiz.

Şu son pasları bir türlü beceremiyoruz şurada Icardi bomboş ofsaytta da değil sadece bu pozisyon da değil en az 5 tane böyle ara atıp skoru alabileceğimiz pozisyonlar var. Yunus ve Kerem gibi içe kat eden kanatlarımız varsa bence bunları yapmaları lazım gol yaptırmaları gerekiyor. 6-4 pozisyonda topu ezdik. :asd:
Burada arkadaki adami gormediyse Icardi'nin ofsaytta oldugunu dusunmustur.

Bu maçtaki en büyük eksiğimiz topun kıymetini bilmemek oldu..İleride yunus kerem mertens hatta oliveira bile ucuz toplar kaybetti..
Yetenekli olabilirsin ama her yerde de en zor pas denenmez 3-5 kez bu paslar rakipte kalıp kontra yedik..Allah'tan Konya'nın kanatlar çok etkili değildi kullanamadilar..
Bu sezonki ana temamız topun kıymetini bilmek olmalı bunu bilirsek son pasları da doğru veririz savunmaya deli gibi koşmaya da gerek duymayiz

Bu maçtaki en büyük eksiğimiz topun kıymetini bilmemek oldu..İleride yunus kerem mertens hatta oliveira bile ucuz toplar kaybetti..
Yetenekli olabilirsin ama her yerde de en zor pas denenmez 3-5 kez bu paslar rakipte kalıp kontra yedik..Allah'tan Konya'nın kanatlar çok etkili değildi kullanamadilar..
Bu sezonki ana temamız topun kıymetini bilmek olmalı bunu bilirsek son pasları da doğru veririz savunmaya deli gibi koşmaya da gerek duymayiz
Takım iç sahada 120 km koşmuş aslında olumlu bir istatistik ama ileri de o enerjiyi harcamak yerine geriye koşarak harcamışız

Geri
Üst Alt