- 8 Temmuz 2015
- 36.335
- 71.961
- 3.783
Trezegeden daha uzaktan vurmuşHakemler TS'yi inanılmaz kolluyor. Bu verilen penaltıysa resimdeki de penaltı o zaman. İnanılmaz kollanıyor Trabzon.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trezegeden daha uzaktan vurmuşHakemler TS'yi inanılmaz kolluyor. Bu verilen penaltıysa resimdeki de penaltı o zaman. İnanılmaz kollanıyor Trabzon.![]()
Bütün olumsuz şeyleri bizim üzerimizde deniyor godoslarobjektiflik kasacam diye boş yapmayın yaw
vücuttan seken hangi topa p6 çıktı bu ligde
en son arda turan'ı hatirliyorum 2-3 sene evvel
yukarda biri paylaşmış, bizim trabzon maçında da trabzonlunun kolu açık ama hakem vermedi penaltıyı. birçok maçta vücuttan açık kola gelen gördüm onlarda da verilmedi. keyfe göre uygulanan bir kural herhaldeVücuttan sekme mevzusunun bir sınırı var mı kol haddinden fazla açık bilemiyorum nasıl yorumlanır.
Standart yok sıkıntı buradan başlıyor zaten.yukarda biri paylaşmış, bizim trabzon maçında da trabzonlunun kolu açık ama hakem vermedi penaltıyı. birçok maçta vücuttan açık kola gelen gördüm onlarda da verilmedi. keyfe göre uygulanan bir kural herhalde
Gelecek yeni siyasetçiler İskandinav ülkelerinden mi gelecek? Bu tarz yorumlara çok şaşırıyorum. Gelen her hükümet futbol fanatizminden beslenen kitlelere hoş görünme çabası içinde olmuştur. Birilerine hep torpil yapılmıştır. Sadece futbol değil her platformda böyle olmuştur. Ve bunun değişmesi mümkün değil. Çünkü hangi siyasi görüşten olursa olsun bu toprakların insanlarının yapısı böyle.şu seçimler geçsede lazyo gibi akbil sırtını hükümet ve hükümet adamlarına dayayanlardan kurtulsak topluca
mhk başkanı çıkıp bu kural böyle dese problem kalmayacak. kuralın ne olduğunu kamuoyu bilmiyor, saçmalık resmenStandart yok sıkıntı buradan başlıyor zaten.