SL 22/23 H:7 | Trabzonspor 3-2 Gaziantep FK | MS | 18 Eylül

Hakemler TS'yi inanılmaz kolluyor. Bu verilen penaltıysa resimdeki de penaltı o zaman. İnanılmaz kollanıyor Trabzon.
Fc8hYwWWQAAGulC
Trezegeden daha uzaktan vurmuş :asd: ama yakın mesafe sorsan

bizim ülkede bazı kuralların açıklaması bilerek yapılmıyor ki takımına göre yorumlayabilmek için. şu vücuttan kola gelen topta penaltı meselesini hep havada bırakıyorlar kimse de çıkıp bu kural böyle demiyor

Bize gelince çağırmazlar,çifte standart bıktırdı.

Vücuttan sekme mevzusunun bir sınırı var mı kol haddinden fazla açık bilemiyorum nasıl yorumlanır.

Vücuttan sekme mevzusunun bir sınırı var mı kol haddinden fazla açık bilemiyorum nasıl yorumlanır.
yukarda biri paylaşmış, bizim trabzon maçında da trabzonlunun kolu açık ama hakem vermedi penaltıyı. birçok maçta vücuttan açık kola gelen gördüm onlarda da verilmedi. keyfe göre uygulanan bir kural herhalde

Bu serefsiz hakemlerin bir tek bizimle derdi var, sayin Fatih Terim bunlari kucagina alip hayir hayir diye kupa kaldirmadigi sehir kalmadigi icin serefsizlik yapiyorlar.

yukarda biri paylaşmış, bizim trabzon maçında da trabzonlunun kolu açık ama hakem vermedi penaltıyı. birçok maçta vücuttan açık kola gelen gördüm onlarda da verilmedi. keyfe göre uygulanan bir kural herhalde
Standart yok sıkıntı buradan başlıyor zaten.

şu seçimler geçsede lazyo gibi akbil sırtını hükümet ve hükümet adamlarına dayayanlardan kurtulsak topluca
Gelecek yeni siyasetçiler İskandinav ülkelerinden mi gelecek? Bu tarz yorumlara çok şaşırıyorum. Gelen her hükümet futbol fanatizminden beslenen kitlelere hoş görünme çabası içinde olmuştur. Birilerine hep torpil yapılmıştır. Sadece futbol değil her platformda böyle olmuştur. Ve bunun değişmesi mümkün değil. Çünkü hangi siyasi görüşten olursa olsun bu toprakların insanlarının yapısı böyle.

Geriye düşen takımları böyle ittirecekler demek ki.

Bu pozisyona nasıl penaltı verilir? Yine mi kural değişti?

Ulan bu tarz pozisyonlarda bir tek bizim bjk deplasmanında Vida'nin blokuna penaltı verilmemişti vücuttan sekiyor diye.

Fakat 1 golle şampiyonluğu kaybettiğimiz sezonda, Halil Umut Meler, Ankaragücü deplasmanında Arda'nin vücudundan seken pozisyonda penaltı vermişti. Yine mi kural değişmişti acaba? :D aynı maçta Mustafa Muhammed'e alakasız pozisyonda kırmızı verip, cezasini iptal etmişlerdi şimdi hatırladım.

İşte Türk futbolu, işte Türk hakemleri.

şu yapay zeka olayının üstüne gidilmesi gerekiyor. çok kolay manipüle edilebilecek bir şey. Kim yazıyor kodları kardeşim? Değişkenler neler mesela? Neye göre atama yapıyor, kıstasları neler? Dışarıdan mı hizmet alıyorlar? Kimden alıyorlar? Koç holding olabilir mi mesela? Bizi mi yiyosunuz?

Bizim zaten en az 3 yıldır çoğu penalti posizyonlarimiz eş geçildi. Abuk sabuk kuralları uygulama Filan. Artık taraftar kötü oynasak bile lehimize çalışması gereken kritik posizyonlarida görmezden gelmezler herhalde

Geri
Üst Alt