⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Yunus'un yıldızlaşacağı karşılaşma olacak.

Pva vurdumduymazligina deliriyorum kendisi cektigi şutlar kötü oldugu halde hala şut çekmeye çalışıyor yanında adamlar varken.Teknik direktör olarak yasaklayacaksin şut çekmesini.

Kazanma ihtimalimiz zaten yok ama bari bir puan alabilsek. Arkada kontrollü bekleyip uzun toplarla hızlı adamları kaçıralım özellikle Rashica en hızlı adamımız galiba. Orta sahayı da üçleyelim.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim PvA
Oliveira Torreira Berkan
Yunus Mertens Rashica

Oynarsa bizim adımıza kilidi açacak isim Mata olabilir bu maçta.

Bu hafta umarım rakiplere çalışmayız.

Kazanırsak ligde avantaj bize geçer.

Başakşehir'in de puan kaybetme ihtimali var liderliğe yükselebiliriz galibiyet durumunda.

Bu macin Cumartesi oynanmasini icime sindiremiyorum.
Gerci pazartesi Gumruk - Istanbul derbisi var. Daha onemli

basak ve tsde cumartesi oynuyor reis
Onlarin Persembe Avrupa maclari var. Asıl fener ve bjk de Cumartesi oynamaliydi.
Bizim ve Adana'nin Avrupa maci yok. Pazartesi oynansaydi ne olacakti?
Daha gecen hafta fiksture bakmadan " eminim milli aradan sonra ilk biz oynariz" yazmistim ve aynen de oyle oldu.

Onlarin Persembe Avrupa maclari var. Asıl fener ve bjk de Cumartesi oynamaliydi.
Bizim ve Adana'nin Avrupa maci yok. Pazartesi oynansaydi ne olacakti?
Daha gecen hafta fiksture bakmadan " eminim milli aradan sonra ilk biz oynariz" yazmistim ve aynen de oyle oldu.
e fenerinde perşembe avrupa maçı var. pazar oynamak onlar için olumsuz. bu fikstür olayında bize kasti bir durumun olduguna inanmiyorum. hatta genel kanının aksine fikstürün bize avantajı olduguna inanıyorum.
kayseri maçından sonraki 10 maçımızı istanbulda oynuyoruz bir sivas deplasmanı var sadece.

Bence böyle daha iyi.

Pazartesi ve Cuma maçlarında puan kaybı ihtimalinin daha yüksek olduğuna inanmışımdır hep.
Iyi de en onemli 2 mevki Carsamba Istanbul'da olacaklar belki Persembe. Sonra Cuma gunu tekrar ucacaklar. 2 takimin da Avrupa maci yokken pazartesi oynanmaliydi. Olay rating ise Galatasaray maclari her turlu ratingi alir. Ayrica ayni gune neden 3 sampiyonluk adayinin maci verilir?

Geri
Üst Alt