⚽ SL 22/23 H:8 | Adana Demirspor 0-0 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Hoca bence toreira ve mitço ile başlayacak. Ama sergio yoksa mertens, icardi, gomis, mata dörtlüsünün ikisi 11 de başlar, ikisi ikinci yarı girer.
İnşallah mata icardi ile başlayıp, mertens ve gomisi ikinci yarı alır

MUSLERA

BOEY - NELSSON - ABDDÜLKERİM - DUBOIS

TORREIRA - MIDTSJO

YUNUS - SERGIO - KEREM

MERTENS

Böyle bir 11 bekliyorum. Orta sahayi daha güclü tutmamiz gerek ki rakipe cok bos alan birakmayalim. Bu macta daha cok kontra oynariz. Gomis oyniyamaz kontra futbolunu, icardi sanki tam hazir durmuyordu en mantiklisi mertens olur. BAY daha verimli ve daha iyi olsaydi belki onla bile baslardim, herif tam bir kontra forvet olacak yapida ama eksikleri cok.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

böyle oynatir

MUSLERA

BOEY - NELSSON - ABDDÜLKERİM - DUBOIS/pva

TORREIRA - sergio

YUNUS - mertens- baris

gomis

Sergio Oli yoksa,

muslera

boey nelsson abdulkerim pva

toriera

yunus midsjö mertens kerem

seferovic​

çıkılması kanaatindeyim.

Adana açık oynarsa çok farklı bir maç olabilir bizim açımızdan. Kağıt üzerinde zor olan maç çok kolay bir hale gelebilir. Ki muhtemelen saldıracaklar statta full kapasite olacakmış.

Keşke Oliveira olsaydı dediğim maç, tam form durumu bu kadar yükselmiş son kazandığımız maçlarda doğrudan payı olan Oliveira böylesine zorlu bir deplasmanda da şüphesiz takımımızın kilidi açmak için en başta gelen oyuncularından olurdu. İşin açıkçası Oliveira nın olmadığı durumda Mata nın ilk 11 oynaması gerektiğine inanıyorum. Mertens de kilidi açabilecek bir oyuncu ama rolleri çok farklı Oliveira & Mata gibi oyuncular doğrudan bir duran topta bir pasıyla maçı getirebilecek oyuncular. Mertens ileride Mata 10 numarada gibi bir düzene bu maçlık sıcak bakıyorum

Diğer yanda Midtsjö ve Torreira ikilisi orta alanda olacaksa tempo açısından ciddi şekilde elimizi güçlendirir orta sahada. Oliveira nın olmaması ne kadar dezavantaj olacaksa tempo ve mücadele konusunda yerine Midstjö nün oynaması da bir o kadar avantaj olacak bizim için.

Ulan tüm bu bahtsız olaylar da bizi bulur hep. Oliveira'nın dayısı ölür. Icardi ile Wanda Nara boşanır. O olur bu olur.

Sergio Oliveira bu Adana deplasmanında bize çok lazımdı. Tam da form tutmuştu, takıma alışmıştı. Son haftalarda gol atıyordu, goller attırıyordu. Şimdi bundan sonra sezonun kalanında futbola kafasını tam olarak veremeyeceğinden korkuyorum açıkçası. Umarım bu kaybın acılarını bir an önce atar üzerinden ve dayısının sağ olsaydı kendisinden isteyeceği tek şeyi, Galatasaray'ı şampiyon yapma hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyar.

Şimdi Sergio Oliveira olmayacaksa orta sahada Torreira ile Midjtsö'nün önlerinde Juan Mata ile oynamak şart oldu. Mertens ya forvet olarak oynayacak ya da Icardi forvet oynayacaksa Mertens yedeklerde başlayacak.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim PVA
Torreira Midtsjö
Yunus Mata Kerem
Icardi/Mertens

Bu arada Dübua falan sol bek oynar fantezilerine girmeyin sakın, her ne kadar oyununu beğenmesem de asıl mevkisi sol bek olan PVA halen bu takımın 1. sol bekidir. Yedek sol bek ise Kazımcan'dır. Dübua Konya maçının son 10 dakikası oyuna girdi sol bekte güzel de bir asist yaptı Icardi'ye ama sağ ayaklı oyuncunun sol bekte olmayacağını son İstanbulspor'la oynadığımız hazırlık maçında gördünüz sanırım.

Bu arada Dübua falan sol bek oynar fantezilerine girmeyin sakın, her ne kadar oyununu beğenmesem de asıl mevkisi sol bek olan PVA halen bu takımın 1. sol bekidir. Yedek sol bek ise Kazımcan'dır. Dübua Konya maçının son 10 dakikası oyuna girdi sol bekte güzel de bir asist yaptı Icardi'ye ama sağ ayaklı oyuncunun sol bekte olmayacağını son İstanbulspor'la oynadığımız hazırlık maçında gördünüz sanırım.
O zaman Boeyi keseceğiz. Dubois buraya oturmaya gelmedi çünkü.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt